Vásároljon legalább 11.000 Ft-ért, és mi álljuk a szállítási díjat!

CANESBALANCE HÜVELYGÉL - 7 X 5 ML

  • CANESBALANCE HÜVELYGÉL - 7 X 5 ML

Canesbalance bakteriális vaginózis (BV) hüvelygél

A Canesbalance BV hüvelygél három előnyös hatása révén enyhítheti a BV fertőzés tüneteit.

Segít a hüvelyi pH-egyensúly beállításában, így hatékonyan enyhíti a kellemetlen szagot és a rendellenes folyást, visszaszorítja a rossz baktériumok terjedését és támogatja a jó baktériumok (lactobacillusok) szaporodását. Használata egyszerű, a higiénikus és könnyen kezelhető tubusos applikátornak köszönhetően. 7 napig kell alkalmazni.

A Canesbalance klinikailag bizonyítottan képes hatékonyan kezelni a bakteriális vaginózis tüneteit azáltal, hogy helyreállítja a normális pH-értéket és a természetes környezetet a hüvelyben.

A Canesbalance természetes úton kezeli a BV tüneteit

A Canesbalance tejsavat tartalmaz, ami hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot és állítja vissza a normál hüvelyi pH-értéket.

Glikogén is található benne, ami táplálékul szolgál a tejsavbaktériumok számára, és támogatja szaporodásukat.

A normál pH-érték és a tápanyagok a jótékony baktériumok szaporodását segítik elő, visszaáll a természetes hüvelyi egyensúly , a rendellenes hüvelyi folyás és a kellemetlen érzés pedig enyhül.

A kezelés a könnyen kezelhető és higiénikus előre töltött applikátoros tubusok segítségével egyszerű.

Mire való a Canesbalance hüvelygél?

A Canesbalance a BV tüneteinek kezelésére szolgál. Enyhíti a kellemetlen szagot, a rendellenes hüvelyi folyást és visszaállítja a normál pH-értéket.

Hogyan kell használni a Canesbalance-ot?

A BV-val járó tünetek - kellemetlen szag, rendellenes hüvelyi folyás, kellemetlen hüvelykörnyéki érzés - enyhítésére használjon napi egy tubust hét napon keresztül.

A Canesbalance higiénikus, egyszer használatos applikátoros tubusokban kapható.

Csavarja le az applikátor végén található zárólapkát, üljön vagy feküdjön le kényelmes pozícióba, és óvatosan helyezze az applikátort a hüvelybe olyan mélyen, amennyire még kényelmes.

Finoman nyomja össze a tubust a gél kijuttatásához. A Canesbalance hüvelygélt célszerű lefekvés előtt használni.

Érdemes tisztasági betétet használni a gyakran előforduló enyhe szivárgás miatt, ami azonban nem jelenti a kezelés hatástalanságát.

A Canesbalance hüvelygél klinikailag tesztelt

A Canesbalance hüvelygél biztonságosságát és hatásosságát klinikai vizsgálatok igazolták.

Három előnyös hatással rendelkezik: hatékonyan csökkenti a kellemetlen szagot és a rendellenes hüvelyi folyást, valamint helyreállítja a hüvely pH-értékét és a természetes hüvelyi környezetet.

Mikor érdemes orvoshoz fordulni?

A tünetek súlyosbodása, fájdalom, nem múló kellemetlen érzés, véres folyás, illetve menopauza alatti folyás esetén forduljon orvoshoz.

Akkor is keresse fel őt, ha terhessége alatt úgy véli, hogy hüvelyi fertőzése van .

Ha a tünetek a Canesbalance hüvelygél rendeltetésszerű használata ellenére sem javulnak, akkor haladéktalanul keresse fel az orvosát.

Ezenkívül a BV végleges diagnózisát és a kezelési javaslatot is orvos mondja ki.

Figyelmeztetés

Ne használja, ha az applikátor végén lévő zárólapka le van törve. Ne használja a lejárati idő után. Tartsa gyermekektől elzárva.

Ne használja a Canesbalance hüvelygélt, ha éppen teherbe próbál esni, mivel a gél pH-értéke alacsony, így alkalmazása kedvezőtlenebbé teszi a környezetet az ondósejtek (spermiumok) számára.

Nem alkalmas fogamzásgátlásra!

Mi a különbség a Canesbalance és a Canesflor között?

Fontos különbséget tenni, hogy bakteriális fertőzés esetén a hüvely pH értéke megemelkedett, viszont gombás fertőzés esetén a pH érték a normál tartományban marad.

Azonban, ami közös a két fertőzésben, hogy mindkét esetben a jó baktériumok (Lactobacillusok) rovására túlszaporodnak a betegséget okozó baktériumok vagy gombák - fertőzést okozva ezzel.

A Canesbalance hüvelygél segít, hogy a megemelkedett hüvelyi pH visszaálljon a normál értékre, amelyen a káros baktériumok már nem életképesek, azaz nem tudnak elszaporodni.

A Canesflor hüvelyi probiotikum pedig Lactobacillus tartalmának köszönhetően abban segít, hogy a hüvelyflórában hosszú távon is a jó baktériumok legyenek túlsúlyban.

Azok egy védő réteget képeznek a hüvelyben így segítve a fertőzések ismételt kialakulásának megelőzését.

Ezért lehet érdemes bakteriális fertőzés esetén a Canesbalance kezelést követően Canesflor utókezelést alkalmazni.

A Canesflor gombás fertőzés esetén is segít megelőzni a kiújulást. Ebben az esetben is a célzott gomba elleni kezelést követően ajánlott a Canesflor használata.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

A kép csak illusztráció.

Készleten
  • Cikkszám: SAJAT1023860
  • Kiszerelés: 7x5ml
  • Egységár: 457,00 Ft/db
  • 3.635 Ft
  • 3.199 Ft


 

Copyright Kígyó Webpatika © 2020
Created by Ricci

simplepay