Menü
Your Cart

Kipirosodásra hajlamos bőr ápolása

A kipirosodásra hajlamos bőr érzékenyen reagál az olyan ingerekre, amelyek a normál bőr számára tolerálhatóak és ezek a stresszfaktorok bőrpírt okozhatnak. 

Szélsőséges esetben a hiperérzékeny arcbőr vörössé, kipirulttá és gyulladttá válhat, ez az állapot a rosacea, amelynek tünetei enyhülhetnek vagy erősödhetnek a kiváltó okok hatásától függően. A bőr hajszálerei el is pattanhatnak, ami feszülő, égő érzettel jár, továbbá az arcszín is kipirosodik, a hajszálerek pedig láthatóvá válnak a bőr felszínén. 

Az ilyen típusú bőr kezelésére alkalmas kozmetikumok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek megnyugtatják az arcbőrt, és segítenek megelőzni, illetve csökkenteni az irritációt, valamint segítenek eltüntetni, eltakarni és közömbösíteni a bőrpírt.

Márka: Babé Modell: SAJAT1015630
Segít megelőzni és halványítani a bőrpírt.Arckrém az érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőr számára.Hidratálja, puhítja a bőrt, normalizálja annak tónusát.Escin-kivonatának köszönhetően fokozza a látható hajszálerek rugalmasságát, csökkenti a bőrpír megjelenését.Ásványi pigmentjei normalizálják a bő..
6.035 Ft
Nettó ár:6.035 Ft
Modell: SAJAT1023924
Dermatológiai speciális kozmetikum érzékeny és kipirosodott bőrre.A rozacea gyógyszeres kezelése mellett is alkalmazható.A SKIN IN BALANCE Coupeliac speciális ápoló gél kifejezetten az érzékeny és kuperózisra (piros foltok - hajszálértágulatok) hajlamos bőrre lett kifejlesztve.A benne levő hatóanyag..
3.553 Ft
Nettó ár:3.553 Ft
Márka: Eucerin Modell: SAJAT1020475
Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék kifejezetten a hiperérzékeny és rosaceás / hajszálerek elpattanására hajlamos (couperosa) bőrre lett kifejlesztve. Arctisztítás után alkalmazva azonnal megnyugtatja az irritált bőrt és elfedi a látható bőrpírt. Innovatív h..
4.982 Ft
Nettó ár:4.982 Ft
Márka: Eucerin Modell: SAJAT1020472
Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló kifejezetten a kipirosodásra hajlamos, hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőrre lett kifejlesztve. Arctisztítás után napi kétszer alkalmazva az arc, nyak és dekoltázs területére azonnali és tartós komfortérzetet..
4.982 Ft
Nettó ár:4.982 Ft
Márka: La Roche-Posay Modell: SAJAT1017501
Intenzív ápoló krém bőrpír ellen. Kiújulás-gátló hatással. Érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre, sérülékeny vérerekkel. Intenzív koncentrátum a bőrpír forrásánál való csökkentéséért és ismételt megjelenésének megelőzéséért...
5.709 Ft
Nettó ár:5.709 Ft
Márka: La Roche-Posay Modell: SAJAT1020314
Érzékeny, minden típusú kipirosodásra hajlamos arcbőr,   alkalmi vagy állandó, egy vagy több területen előforduló bőrpír esetére. Egy univerzális árnyalat, amely természetesen beleolvad a világos és közepes árnyalatú arcbőrbe. Azonnal elfedi és korrigálja a bőrpírt. Könnyedén szétterül az arcbő..
5.709 Ft
Nettó ár:5.709 Ft
Márka: Uriage Modell: SAJAT1020834
Kipirosodó és/vagy látható hajszálerekkel átszőtt (Rosaceás) arcbőr nappali ápolására. Újdonság a rosacea legátfogóbb kezelése érdekében. Hatóanyag-tartalma megegyezik a Roséliane krémével, kiegészítve UVA/UVB védelemmel és bőrpírt elfedő, arcszínkorrekciós színezett állaggal...
5.190 Ft
Nettó ár:5.190 Ft
Márka: Uriage Modell: SAJAT1019430
Nyugtató, hidratáló krém kipirosodó és/vagy látható hajszálerekkel átszőtt (Rosaceás) érzékeny arcbőrre.Összetett hatásával a probléma okait és a tünetek kialakulását egyaránt gátolja.Hatóanyagai védik a hajszálereket, érösszehúzó, hosszan tartóan hidratáló hatásúak.A szabadalmaztatott Cerasterol-2F..
5.099 Ft
Nettó ár:5.099 Ft
Márka: Uriage Modell: SAJAT1023811
NYUGTATÓ, VÉDŐ KRÉM FÉNYVÉDELEMMELAJÁNLOTTArcNyugtató, védő krém kipiruló és/vagy látható hajszálerekkel átszőtt érzékeny arcbőrre, UVA/UVB védelemmel.Exkluzív összetétele enyhíti a forróság- és diszkomfort érzetet, hidratálja a bőrt. Bőrbe olvadó, nem olajos összetétele a bőrt puhává, alaposan hidr..
5.058 Ft
Nettó ár:5.058 Ft
Márka: Uriage Modell: SAJAT1022874
Krém kipirosodás/rosacea ellen 50 ml.Tápláló, védő krém kipiruló és/vagy látható hajszálerekkel átszőtt száraz, érzékeny arcbőrre.A legújabb kutatási eredmények felhasználásával a rosacea átfogó kezelése érdekében.Uriage termálvízben gazdag tápláló textúrája, a Ginzeng és Vöröshínár kivonatokat, és ..
5.159 Ft
Nettó ár:5.159 Ft
Mutasd 1 tól 10 -ig 10 (1 oldalakat)