Rólunk

Szeged leghíresebb gyógyszertára, a régi korokat idéző, ám a XXI. század követelményeinek és az európai uniós elvárásoknak is megfelelően felszerelt Kígyó Gyógyszertár.

A tulajdonosi kör 2003 nyarán komoly beruházást követően nyitotta meg Szeged legpatinásabb, Kárász utcai gyógyszertárát.

A 700 négyzetméteres alapterület lehetővé tette, hogy elkülönüljön a vénykiváltó és a reformpatikai részleg.

Az ide betérők azt tapasztalhatják, hogy megszűnt a korábban annyira jellemző, és oly sok bosszúságot okozó sorban állás is.

A gyógyszertárban olyan számítógépes rendszer üzemel, ami mindenre kiterjedő információkkal segíti az alkalmazottakat és ezzel a betegek tájékoztatását.

Segítséget nyújt abban, hogy a hazai gyógyszerpalettán megjelenő minden újdonság néhány órán belül felkerülhessen a Kígyó Gyógyszertár polcaira.

Szeged legnagyobb gyógyszertárában mintegy húsz alkalmazott dolgozik azon, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítsa a Kígyó Gyógyszertárba betérőknek.

INNOVÁCIÓ

A technika rohamos fejlődésével lehetőségünk nyílik, hogy az internet segítségével otthonunkból, időt és energiát megtakarítva, juthassunk fontos egészségügyi információkhoz.

A szabályozásoknak köszönhetően ma már Magyarországon is lehetőségünk van gyógyszerek interneten történő megrendelésére és házhoz szállíttatására.

A Kígyó Gyógyszertár webpatika lehetővé teszi vásárlóinak a gyógyszerek és patikában kapható nem vényköteles termékek világhálón történő kényelmes, megbízható és gyors megvásárlását.

Webpatikánkban és Gyógyszertárunkban megforduló vendégeinknek jó egészséget kívánunk!


Tisztelettel:

Gyurisné dr. Török Éva
patikavezető

 

Copyright Kígyó Gyógyszertár © 2018
Created by Ricci

simplepay