Rólunk

Szeged leghíresebb gyógyszertára, a régi korokat idéző, ám a XXI. század követelményeinek és az európai uniós elvárásoknak is megfelelően felszerelt Kígyó Gyógyszertár. A tulajdonosi kör 2003. nyarán komoly beruházást követően nyitotta meg Szeged legpatinásabb Kárász utcai gyógyszertárát. A 700 négyzetméteres alapterület lehetővé tette, hogy elkülönüljön a vénykiváltó és a reformpatikai részleg. Az ide betérők azt tapasztalhatják, hogy megszűnt a korábban annyira jellemző, és oly sok bosszúságot okozó sorban állás is. A gyógyszertárban olyan számítógépes rendszert építettek be, ami mindenre kiterjedő információkkal segíti az alkalmazottakat és ezzel a betegek tájékoztatását, és segítséget nyújt abban, hogy a hazai gyógyszerpalettán megjelenő minden újdonság néhány órán belül felkerülhessen a Kígyó Gyógyszertár polcaira. Szeged legnagyobb gyógyszertárában mintegy húsz alkalmazott dolgozik azon, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítsa a Kígyó Gyógyszertárba betérőknek.

INNOVÁCIÓ

A technika rohamos fejlődésével lehetőségünk nyílik, hogy az internet segítségével otthonunkból, időt és energiát megtakarítva, juthassunk fontos egészségügyi információkhoz. A szabályozásoknak köszönhetően ma már Magyarországon is lehetőségünk nyílik gyógyszerek interneten történő megrendelésére és házhoz szállíttatására.

A Kígyó Gyógyszertár webpatika azzal a céllal jött létre, hogy lehetővé tegye vásárlóinak a gyógyszerek és patikában kapható nem vényköteles termékek világhálón történő kényelmes, megbízható és gyors megvásárlását.

Webpatikánkban és Gyógyszertárunkban megforduló vendégeinknek jó egészséget kívánunk!


Tisztelettel:

Gyurisné dr Török Éva
patikavezető

 

Copyright Kígyó Gyógyszertár © 2018
Created by Ricci

simplepay