Menü
Your Cart

TRICOVEL BIOGENINA 10 MG TABLETTA - 30X

TRICOVEL BIOGENINA 10 MG TABLETTA - 30X
TRICOVEL BIOGENINA 10 MG TABLETTA - 30X

A haj a szőrtüszők alapjánál levő dermális papilla aktivitása alapján meghatározott növekedési ciklus szerint keletkezik, hullik ki és nő újra.

A dermális papilla a vér által szállított tápanyagokat a haj növekedéséhez szükséges energiává alakítja.

Naponta általában körülbelül 80-100 hajszál hullik ki, és ezeket újonnan nőtt hajszálak helyettesítik.

Ha több mint 100 hajszál hullik ki, és nem nő helyettük új, ha a haj fénytelen, vékony, gyenge vagy törékeny, hatékony kezelésre van szükség, mivel ezek a problémák gyakran a hajvesztés hírnökei.

Innováció a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel®-ben és annak hatékonysága

Ez egy nyújtott hatóanyagleadási technológiát alkalmazó étrend-kiegészítő készítmény. 

A terméket a Giuliani, egy 1889-ben alapított nagy olasz gyógyszervállalat Hajhullás Elleni Kutatási Részlege alkotta meg.

A Tricovel®  kifejlesztése során a legmodernebb hajgyógyászati kutatások eredményeit vették alapul, összetételének hatékonyságát pedig bőrgyógyászok ellenőrzése mellett lefolytatott klinikai vizsgálatok során tanulmányozták.

Az egyedülálló hatóanyag-komplexet, a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel® tabletta hatékony segítség férfiak és nők számára egyaránt.

A Tricovel® tabletta a következőket tartalmazza:

- Biogenina®-t, amelynek összetevői a poliamin, a kálcium-pantotenát és a biotin. A biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához.

- C-vitamint, E-vitamint, cinket és rezet, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához is.

- B6-vitamint, amely ugyanúgy, mint a biotin, az E-vitamin és a réz, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

- Metionint, amelyet a szervezetünk nem képes előállítani, így csak az étrendünkkel tudjuk bevinni.

- Folsavat.

A nyújtott hatóanyagleadási technológiának köszönhetően a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel® napi egyszeri bevétele elég a hatóanyagok állandó, és elnyújtott felszabadulásának (körülbelül 8-12 óra tartamú) biztosítására.

Egyébként a szervezet, amely ezek közül a tápanyagok közül néhányat nem képes tárolni, az anyagokból csak az adott pillanatban szükséges mennyiséget használja fel, és a többit a vizelettel kiüríti.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
5.999 Ft
7.499 Ft
Nettó ár: 5.999 Ft
  • Készlet: Elérhető
  • Model: SAJAT1021623
  • Kiszerelés: 30X
  • Egységár: 199,97 Ft/db