Menü
Your Cart

Striák

A striák, vagy terhességi csíkok a várandósság gyakori velejárói. Leggyakrabban a hason, combon és a mellen jelennek meg. Oka a bőr megnyúlása, a kötőszöveti rostok elszakadása. A terhességi csíkok elleni krémek, olajok rendszeres használatával kialakulásuk megelőzhető.

Brand: Babé Model: SAJAT1004698
A kötőszövet erősítésére, védelmére.Esszenciális zsírsav tartalma regenerálja a bőrön kialakult csíkok (striák) rugalmasságát és feszességét. Hidratáló és regeneráló hatású masszázs krém, használatával megelőzhető a striák kialakulása. Ajánlott terhesség alatt és után, elhízás és diétázás esetén. ..
9.490 Ft
Nettó ár:9.490 Ft
Model: SAJAT1023341
Terhességi csíkok (striák) kialakulásának megelőzésére, illetve meglévő terhességi csíkok csökkentésére használható.Tartalmaz: D-panthenolt, E vitamint, elasztint, hialuronsavat.Az Elasti-Q Original testápoló magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően hatékonyan megakadályozza a striák kialakulását.A ..
4.239 Ft
Nettó ár:4.239 Ft
Brand: Eucerin Model: SAJAT1010450
Vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin® Bőrápoló olaj jelentősen csökkenti a terhességi csíkokat, valamint hogy a termék hatékonysága és tolerabilitása kiváló, még érzéke..
5.390 Ft
Nettó ár:5.390 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)