Menü
Your Cart

Pattanás

Az akne, vagy pattanás akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílása valamiért eltömődik, és begyullad.

A pattanásos bőr általában serdülőkorban alakul ki több tényező (hormonális változások, veleszületett hajlam és környezeti hatások) együttes hatására.

Az enyhébb formáinál a pubertás kor kezdetén a mitesszerek száma megszaporodik, és csak gyenge gyulladás alakul ki, ami sokszor magától meggyógyul. Súlyosabb esetben, a mitesszerek mellett erősen gyulladt, fájdalmas csomók észlelhetők, itt már hegesedés is bekövetkezhet.

Enyhébb esetben elegendőek lehetnek a helyileg alkalmazott szerek: hámlasztó készítmények, szárító paszta, és a szakképzett kozmetikus által végzett kozmetikai kezelés. Súlyosabb esetben a helyi kezelés mellé gyógyszeres terápia is társulhat, amit bőrgyógyász ír elő.

Model: SAJAT1017869
Pattanások elleni kozmetikum, az Aknesol gyógyhatású készítmény továbbfejlesztett változata. 2 új hatóanyagot tartalmaz, amely a gyulladt, pattanásos bőr kiváló ellenszere, illetve 1 komponens redukált mennyiségben szerepel. Szelídebbé tették a készítményt a hatás kiszélesítésével.  Kamilla t..
2.210 Ft
Nettó ár:2.210 Ft
Model: SAJAT1023245
Az AKNESOL CLEAN® komplex összetevői gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, szárító, hámlasztó, regeneráló hatást fejtenek ki a pattanásos, gyulladt, aknés bőrfelületen.- kamilla tinktúra: gy..
2.292 Ft
Nettó ár:2.292 Ft
Model: SAJAT1011039
DrJuice Ezüstkolloid pattanásos, fertőzött, gyulladt bőrfelület ápolására.  Az ezüstkolloid kristályos, fénymikroszkóppal sem látható nagyságú ezüstgolyók vizes szuszpenziója.Klinikai tanulmányok szerint kb. 650 kórokozóval szemben hatékony.Hatásmechanizmusa nem pontosan tisztázott, vélhetően a..
3.190 Ft
Nettó ár:3.190 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)