Menü
Your Cart

Pattanás

Az akne, vagy pattanás akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílása valamiért eltömődik, és begyullad.

A pattanásos bőr általában serdülőkorban alakul ki több tényező (hormonális változások, veleszületett hajlam és környezeti hatások) együttes hatására.

Az enyhébb formáinál a pubertás kor kezdetén a mitesszerek száma megszaporodik, és csak gyenge gyulladás alakul ki, ami sokszor magától meggyógyul. Súlyosabb esetben, a mitesszerek mellett erősen gyulladt, fájdalmas csomók észlelhetők, itt már hegesedés is bekövetkezhet.

Enyhébb esetben elegendőek lehetnek a helyileg alkalmazott szerek: hámlasztó készítmények, szárító paszta, és a szakképzett kozmetikus által végzett kozmetikai kezelés. Súlyosabb esetben a helyi kezelés mellé gyógyszeres terápia is társulhat, amit bőrgyógyász ír elő.

Model: SAJAT1017869
Pattanások elleni kozmetikum, az Aknesol gyógyhatású készítmény továbbfejlesztett változata. 2 új hatóanyagot tartalmaz, amely a gyulladt, pattanásos bőr kiváló ellenszere, illetve 1 komponens redukált mennyiségben szerepel. Szelídebbé tették a készítményt a hatás kiszélesítésével.  Kamilla t..
1.834 Ft
Nettó ár:1.834 Ft
Model: SAJAT1023245
Az AKNESOL CLEAN® komplex összetevői gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, szárító, hámlasztó, regeneráló hatást fejtenek ki a pattanásos, gyulladt, aknés bőrfelületen.- kamilla tinktúra: gy..
1.978 Ft
Nettó ár:1.978 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)