Menü
Your Cart

Puffadásgátlás

Puffadáskor a betegek jellemzően hasfeszülésről, bélgázosságról, hasi fájdalomról, gyomorkorgásról számolnak be.

Puffadáshoz vezethetnek egyes életmódbeli sajátosságok, valamint azok a betegségek, amelyeknek velejárója a felfúvódás.

Életmódbeli okok lehetnek a fokozott levegőnyelés, kapkodó étkezés, vagy gyakori rágógumi használat, szénsavas italok fogyasztása utáni szén-dioxid felszabadulás, baktériumok általi gáztermelés a vastagbélben puffasztó hatású ételek fogyasztásakor.

Sok esetben okoz puffadásos tüneteket az irritábilis bél szindróma (IBS) is, amelynek kiváltó okait még nem azonosították.

A puffadásgátló készítmények jól oldják a hasfeszülés kellemetlen tüneteit.

Model: SAJAT1023857
A Degasin orvostechnikai eszköz, amely a bél- és hasi komfortérzet javítására szolgál olyan gázképződéssel járó gyomor-bélrendszeri problémák esetén, mint a puffadás, a felfúvódás és a hasfeszülés.Összetevők: 280 mg szimetikon, lágykapszula-tok; szarvasmarha zselatin, glicerin, tisztított víz, titán..
2.212 Ft
Nettó ár:2.212 Ft
Model: SAJAT1023297
Alkalmazható:- Gázképződés okozta gyomor-bélrendszeri panaszok tüneti kezelésére, például haspuffadás   (meteorizmus), fokozott bélgázképződés, teltségérzés.- Diag..
3.090 Ft
Nettó ár:3.090 Ft
Model: SAJAT1027759
Az emésztés elősegítéséreÉtrend-kiegészítő30 db kapszulaA helytelen táplálkozás, a nehéz, zsíros ételek rendszeres fogyasztása gyakran megterheli a gyomrot, fokozott működé..
3.090 Ft
Nettó ár:3.090 Ft
Model: SAJAT1028868
Aktív szenet és édeskömény kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.Az aktív szén részt vesz az étkezést követő túlzott bélgázképződ&eacu..
2.690 Ft
Nettó ár:2.690 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)