Menü
Your Cart

Puffadásgátlás

Puffadáskor a betegek jellemzően hasfeszülésről, bélgázosságról, hasi fájdalomról, gyomorkorgásról számolnak be.

Puffadáshoz vezethetnek egyes életmódbeli sajátosságok, valamint azok a betegségek, amelyeknek velejárója a felfúvódás.

Életmódbeli okok lehetnek a fokozott levegőnyelés, kapkodó étkezés, vagy gyakori rágógumi használat, szénsavas italok fogyasztása utáni szén-dioxid felszabadulás, baktériumok általi gáztermelés a vastagbélben puffasztó hatású ételek fogyasztásakor.

Sok esetben okoz puffadásos tüneteket az irritábilis bél szindróma (IBS) is, amelynek kiváltó okait még nem azonosították.

A puffadásgátló készítmények jól oldják a hasfeszülés kellemetlen tüneteit.

Model: SAJAT1023857
A Degasin orvostechnikai eszköz, amely a bél- és hasi komfortérzet javítására szolgál olyan gázképződéssel járó gyomor-bélrendszeri problémák esetén, mint a puffadás, a felfúvódás és a hasfeszülés.Összetevők: 280 mg szimetikon, lágykapszula-tok; szarvasmarha zselatin, glicerin, tisztított víz, titán..
1.621 Ft
Nettó ár:1.621 Ft
Model: SAJAT1002844
Az Espumisan emulzió a gyomor-bélrendszerre ható gyógyszerek osztályába tartozik. Hatóanyaga, a szimetikon, felbontja a gázbuborékokat, melyek a gyomorba és a belekbe szorultak. A folyamatban felszabadult gázok ezután természetes módon eltávozhatnak. Felhasználható: - A gyomor és a belek bélgázzal ö..
2.072 Ft
Nettó ár:2.072 Ft
Model: SAJAT1019810
Az Espumisan emulzió a gyomor-bélrendszerre ható gyógyszerek osztályába tartozik. Hatóanyaga, a szimetikon, felbontja a gázbuborékokat, melyek a gyomorba és a belekbe szorultak. A folyamatban felszabadult gázok ezut&..
2.586 Ft
Nettó ár:2.586 Ft
Model: SAJAT1002843
Az Espumisan Gyöngy 40 mg lágy kapszula hatóanyaga szimetikon, amely a gyomor-bélrendszerre ható gyógyszerek osztályába tartozik. Hatóanyaga a szimetikon felbontja a gázbuborékokat, amelyek  a  gyomorba és..
1.699 Ft 1.999 Ft
Nettó ár:1.699 Ft
Model: SAJAT1002842
A gyomor és a belek bélgázzal összefüggő panaszainak tüneti kezelésére, puffadás, teltségérzés enyhítésére, ezen kívül diagnosztikus vizsgálatok előkészítésére (ultrahang, röntgenvizsgálat) alkalmazható vény nélkül kapható puffadáscsökkentő gyógyszer. Hatóanyag: szimetikon.  ..
1.156 Ft
Nettó ár:1.156 Ft
Model: SAJAT1023297
Alkalmazható:- Gázképződés okozta gyomor-bélrendszeri panaszok tüneti kezelésére, például haspuffadás   (meteorizmus), fokozott bélgázképződés, teltségérzés.- Diagnosztikus vizsgálatok előkészítésére, pl. radiológia, ultrahang és endoszkópia.Adagolás- Gázképződés okozta gyomor-bélrendszeri pana..
2.184 Ft
Nettó ár:2.184 Ft
Model: SAJAT1002964
Az Infacolt a csecsemők fokozott gázképződés és levegőnyelés okozta hascsikarásának, bélgörcsének megszüntetésére adják. A bélgörcsöket az okozza, hogy a baba beleiben a gázok habszerűen, sok kicsi buborék formájában vannak jelen, melyek eltávozása nehézségbe ütközik. Az Infacol ezeket a kis buborék..
2.595 Ft
Nettó ár:2.595 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)