Menü
Your Cart

Herpesz

A világ egyik legelterjedtebb fertőző betegsége az ajakherpesz.

A szájon jelentkező fájdalmas, viszkető hólyagocskák sokaknak okoznak kellemetlenséget. Az ajakherpeszt a herpes simplex virus 1-es típusa okozza. A felnőtt emberek több mint 90 százaléka hordozza ezt a vírust, rendszerint már gyermekkora óta. A vírus azonban csak akkor okoz panaszokat, ha az immunrendszer legyengül és a vírus így aktiválódik. Az aktiválódást előidézheti a napfény, a stressz, hormonális változások, egyes ételek.

Ha már érezzük a szájunkon a bizsergető és égető érzést, már akkor érdemes alkalmazni a vírusellenes hatóanyagú herpeszkrémeket. Ilyenkor nagyobb az esély, hogy a hólyagocskák meg sem jelennek, vagy ha igen, akkor gyorsabban elmúlnak. A patikai cinkkenőcs is segíthet. Ez csökkenti a bőr húzódását és fájdalmát, és gyorsítja a sebgyógyulást.

A herpesz elleni krémek enyhítenek a tüneteken, ugyanakkor a fertőzést magát nem gyógyítják.

Model: SAJAT1005207
Diszkrét megoldás a herpesz kezelésére.Akár 12 órán át tartó folyamatos hatás már az 1. naptól – a gyors sebgyógyulás érdekébenMinden áttetsző tapasz optimális ..
4.549 Ft
Nettó ár:4.549 Ft
Model: SAJAT1005483
Herpesvírus elleni, orvosilag alkalmasnak talált gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény...
6.390 Ft
Nettó ár:6.390 Ft
Model: SAJAT1006473
Herpesz megelőzésére. Az L-lizin esszenciális aminosav szerepet játszik a kötőszöveti kollagén és elasztin szintézisében, valamint a kalcium bélből való felszívódásában. A C-vitamin erősíti az immunrendszer normális működését...
2.695 Ft
Nettó ár:2.695 Ft
Model: SAJAT1031391
Az lxr erplizin komplex kapszula természetes eredetű aktív komponensei egyedülálló összetételt képeznek a hasonló termékek között. A készítmény gyógyszerészi szakértelemmel össz..
3.300 Ft
Nettó ár:3.300 Ft
Model: SAJAT1023492
HIDROKOLLOIDDAL ÉS KÖRÖMVIRÁG KIVONATTALGYORSÍTJA A SEBGYÓGYULÁSTDISZKRÉT, KOMFORTOS HASZNÁLATFelhasználása kifejezetten az ajkakon keletkező Herpes Simplex Vírus (HSV-1) kezelésére javasolt.A tapasz felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és csökkenti a herpesszel összefüggő kellemetlen érzést és fájd..
3.984 Ft
Nettó ár:3.984 Ft
Model: SAJAT1018703
Orvostechnikai eszköz ásványi szilíciumgéllel. Az ajakherpesz kialakulásakor jelentkező égető és viszkető érzés csillapítására, a gyógyulási folyamat elősegítésére. -Enyhíti az ajakherpesz megjelenésekor fellépő égető és viszkető érzést. -Elősegíti a már kialakult herpeszhólyagocskák gyógyulá..
2.990 Ft
Nettó ár:2.990 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)