Menü
Your Cart

Pikkelysömör

A pikkelysömör (psoriasis) egy gyakori, krónikus, nem fertőző, immunológiai gyulladás által kiváltott bőrbetegség.

Legfőbb tünetei a bőrfelszínen megjelenő sötétvörös, hámló, kissé kiemelkedő göbök, amelyek legtöbbször plakkokká folynak össze. A pikkelysömörnek oki kezelése nincsen, a terápia a tünetek mérséklésére irányul, és általában átmeneti tünetmentességet eredményez.

Enyhébb esetekben helyi kezelést javasol a bőrgyógyász, ekkor elegendő a plakkokon látható pikkelyeket hámlasztó hatású szerekkel eltávolítani.

Más esetekben receptre felírt kenőcsöket, krémeket, oldatokat, lehet használni, amelyek a gyulladást csökkentik. A tünetek enyhítésére nagyon jó hatású a fénykezelés is.

Model: SAJAT1005321
A DERMIPSOR krémsampon 21 aktív hatóanyagot tartalmaz zsíros közegben. A hatóanyagok közül a szabadalommal védett DERMIPSOR-COMPLEX-CARE valamint a különleges, kationokban gazdag só keverék, alkalmas a fejbőrön lévő pszoriázis tüneteinek gyors enyhítésére és megszüntetésére. A sampon bakteric..
4.790 Ft
Nettó ár:4.790 Ft
Model: SAJAT1014608
Szulfokoll kátrányos kénsampon (kénnel, ichtyollal, allantoinnal)A sampon zsíros, korpás és normál haj mosására alkalmas.Pikkelysömörös fejbőrre is használható.Rendszeres használata ..
1.880 Ft
Nettó ár:1.880 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)