Menü
Your Cart

Kedves Betegeink, Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kígyó Patika a veszélyhelyzet ideje alatt is minden nap 08:00 – 20:00 óra között nyitva tart.

Pikkelysömör

A pikkelysömör (psoriasis) egy gyakori, krónikus, nem fertőző, immunológiai gyulladás által kiváltott bőrbetegség.

Legfőbb tünetei a bőrfelszínen megjelenő sötétvörös, hámló, kissé kiemelkedő göbök, amelyek legtöbbször plakkokká folynak össze. A pikkelysömörnek oki kezelése nincsen, a terápia a tünetek mérséklésére irányul, és általában átmeneti tünetmentességet eredményez.

Enyhébb esetekben helyi kezelést javasol a bőrgyógyász, ekkor elegendő a plakkokon látható pikkelyeket hámlasztó hatású szerekkel eltávolítani.

Más esetekben receptre felírt kenőcsöket, krémeket, oldatokat, lehet használni, amelyek a gyulladást csökkentik. A tünetek enyhítésére nagyon jó hatású a fénykezelés is.

Model: SAJAT1013444
Magyar Termék Nagydíjas Psorioderm sampon, melynek hatása klinikai vizsgálatokkal bizonyított! Pikkelysömörös, szeborreás fejbőr ápolására. Psorioderm sampon gondosan válogatott természetes összetevők..
4.640 Ft
Nettó ár:4.640 Ft
Model: SAJAT1020544
Magyar Termék Nagydíjas Psorioderm Szenzitív krém. Babák és kisgyermekek érzékeny bőrére is! Parabén- és szalicilsavmentes Szenzitív krém ekcémás, atópiás, pikkelysömör..
4.235 Ft
Nettó ár:4.235 Ft
Model: SAJAT1019952
Parabén - és szalicilsavmentes Szenzitív Sampon gondosan válogatott természetes összetevőkből, vitaminokból, nyomelemekből áll. Intenzív tápláló sampon mindennapos használatra a különösen érzékeny, sérülékeny fejbőr tisztírására...
4.690 Ft
Nettó ár:4.690 Ft
Model: SAJAT1014608
Kéntartalmú sampon korpás és igénybevett hajra.Megszünteti a korpát és csillapítja a fejbőr viszketését. A sampon zsíros, korpás és normál haj kezelésére alkalmas.Pikkelysömörös fejbőr ápolására is használható.Rendszeres használata esetén csökkenti a korpásodást és a zsírosodást. Használati utasít..
1.268 Ft
Nettó ár:1.268 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)