Menü
Your Cart

Körömgomba

A körömgombát élesztőgombák, penészgombák és különböző egyéb gombák okozzák.

Ezek a körmöt a bőr sérülésén keresztül, illetve a köröm és körömágy közötti nyíláson át támadják meg. A gombák a meleg, nedves helyeket kedvelik (zuhanyzó, uszoda) és emberről emberre is terjedhetnek, például közös törülköző vagy körömolló használatával.

A fertőzött körömre jellemző, hogy a köröm felszíne megvastagszik, nehezen vágható lesz, felszíne barázdás és súlyos esetben a köröm alól fehér, morzsalékos anyag távolítható el.

A kezelésre különböző gombaellenes készítményeket (külsőleg használatos ecsetelőt, körömlakkot, krémet, vagy szájon át szedhető gyógyszert) használhatunk. A gyógyulás lassú, több hónapig is eltart, az új köröm növekedésétől függően.

Model: SAJAT1029846
A Do.Tobell Micomed körömgomba tapasz (orvostechnikai eszköz) segítségével gyakorlatilag véget ér a diszkomfortos körömgomba kezelés. A beteg köröm innentől kezdve nincsen szem előtt, hiszen a kezelés alatt ..
3.840 Ft
Nettó ár:3.840 Ft
Model: SAJAT1030071
Az Aromax Teafaolajos köröm- és lábápoló ecsetelő szőlőmagolajat tartalmaz, amely kondicionálja a körmöt és a körömágy bőrét. A benne található teafaolajat gyulladáscsökkentő &eac..
2.152 Ft
Nettó ár:2.152 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)