Menü
Your Cart

Menstruációs fájdalom

A fájdalmas görcsökkel járó menstruáció gyakori probléma, minden negyedik nőt érinti. Különösen a pubertáskorban lévő lányokra és a még szülés előtt álló nőkre jellemző. Szülést követően a panaszok általában csökkennek, vagy teljesen megszűnnek.

A menstruáció alatt a méhizomban felhalmozódó nagyobb mennyiségű prosztaglandin erős méhösszehúzódásokat idéz elő, amelyek fájdalommal járnak. A prosztaglandinok emellett hányingert, hányást, hasmenést és gyengeséget, ájulást is okozhatnak.

Enyhe fájdalom esetén segíthet a mozgás, simaizom görcsoldók bevétele, vagy melegvizes-palack helyezése az alhasra. Középsúlyos panaszok esetén nem-szteroid gyulladásgátlók javasoltak, amelyek a prosztaglandin képződést gátolják. Gyógyszertárban találunk olyan készítményt is, amelyet kifejezetten menstruációs fájdalmak csillapítására fejlesztettek ki, ez kettős hatású: fájdalmat csillapít és emellett görcsoldó is.

Modell: SAJAT1002605
Az Algoflex-M tabletta fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és görcsoldó hatású gyógyszer.Az Algoflex-M tabletta hatóanyagai az ibuprofén és a drotaverin.Két hatóanyagának köszönhetően csökkenti a menstruációs fájdalmakat és oldja az alhasi görcsöket.Ennek megfelelően az Algoflex-M tabletta- elsőd..
1.168 Ft
Nettó ár:1.168 Ft
Modell: SAJAT1018319
A NO-SPA NEO filmtabletta görcsoldó készítmény, és a következő betegségek esetén alkalmazható: Simaizomgörcsök epe eredetű megbetegedésekben: - epekő, - epehólyag-gyulladás, - epeutak gyullad..
1.607 Ft
Nettó ár:1.607 Ft
Modell: SAJAT1016669
Enyhíti az izom és ízületi fájdalmakat, a hátfájást, fejfájást, fogfájást és a menstruáció következtében fellépő fájdalmakat...
2.526 Ft
Nettó ár:2.526 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)