Menü
Your Cart

Tápszerek

Az újszülöttek táplálására legideálisabb az anyatej, azonban sok esetben előfordul, hogy a szoptatás nem megvalósítható. 

Ilyen esetekben kerülnek előtérbe a tápszerek, amelyeknek köszönhetően a kicsik szoptatott kortársaikhoz képest gyakorlatilag semmiféle hátrányt nem szenvednek. A mai tápszerek fehérje, szénhidrát, zsír és vitamin összetétele az anyatejéhez nagyon hasonló. 

Az anyatejhelyettesítő-tápszereket 6 hónapos korig használják, ha szükséges. Ezeket a tápszereket a gyermekorvosok írják fel és a gyógyszertárakban szerezhetők be. 6 hónapos kortól már az addig kizárólag anyatejes babáknál is elkezdődik a hozzátáplálás, egyre növekvő mennyiségben. 

Az anyatejkiegészítő-tápszerek is tartalmazzák mindazon makro- és mikrotápanyagokat, amelyek az egészséges testi és szellemi fejlődéshez kellenek. Ezen tápszerek recept nélkül is beszerezhetők gyógyszertárakban.

Ha fennáll a lehetősége annak, hogy a csecsemő allergiás alkatú, akkor mindenképpen érdemes az úgynevezett HA (hipoallergén) tápszerekből választani. 

A csecsemők bizonyos megbetegedéseiben szükség lehet speciális, úgynevezett terápiás tápszerek alkalmazására. Ilyen állapot lehet például az igazolt tejfehérje-allergia, a különféle emésztési és felszívódási zavarok, laktózintolerancia stb. Ezeket a terápiás tápszereket a gyermekorvosok javasolják, és vény ellenében, a gyógyszertárakban szerezhetők be.

Model: SAJAT1029162
Laktáz enzim tartalmú speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer laktózérzékenységgel küzdő csecsemők diétás ellátására.1 doboz tartalma 10 ml, kb. 350 csepp.1 csepp ..
2.868 Ft
Nettó ár:2.868 Ft
Model: SAJAT1029008
12 hónapostól 36 hónapos korigA Lactogen Junior 1 tehéntej alapú, ugyanakkor a benne található összetevőket, tápanyagokat a gyermekkor igényeinek megfelelő mennyiségben és összetételben tartalmazza.&nbs..
3.150 Ft
Nettó ár:3.150 Ft
Model: SAJAT1021225
A NESTLÉ több évtizedes kutatás eredményeként alkotta meg az anyatej által inspirált BEBA OPTIPRO 2 anyatej-kiegészítő tápszert, összetevők egyedi kombinációjával:- OPTIPRO fehérjév..
3.399 Ft
Nettó ár:3.399 Ft
Model: SAJAT1019044
A NESTLÉ több évtizedes kutatás eredményeként alkotta meg az anyatej által inspirált BEBA OPTIPRO Junior 1 anyatej-kiegészítő tápszert, összetevők egyedi kombinációjával:OPTIPRO fehérj&eac..
3.399 Ft
Nettó ár:3.399 Ft
Model: SAJAT1008179
Szentjánoskenyérmag kivonatot tartalmazó sűrítőspeciális - gyógyáaszati célra szánt - tápszerA Milumil Nutrition azonnal oldódó sűrítő, amely könnyen oldódik, nem szükséges mele..
2.608 Ft
Nettó ár:2.608 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)