Menü
Your Cart

Magunkról

A belváros szívében, a híres Klauzál téren található Szeged legpatinásabb gyógyszertára, a régi korokat idéző, ám a XXI. század követelményeinek és az európai uniós elvárásoknak is megfelelően felszerelt Kígyó Patika.

A tulajdonosok 2003 nyarán, komoly beruházást követően nyitották meg újra Szeged híres sétáló utcáján, a Kárász utcán, az új gyógyszertárat.

A 700 négyzetméteres alapterület lehetővé tette, hogy elkülönüljön a vénykiváltó és a reformpatikai részleg, ahol szabadpolcos rendszerben vásárolhatják meg termékeinket.

Az ide betérők tapasztalhatják, hogy megszűnt a korábban annyira jellemző, és oly sok bosszúságot okozó sorban állás.

A gyógyszertár az ÉV MINDEN NAPJÁN nyitva tart, még az ünnepnapokon is. 

Innováció

A technika rohamos fejlődésével lehetőségünk nyílik, hogy az internet segítségével otthonunkból, időt és energiát megtakarítva juthassunk fontos egészségügyi információkhoz.

A szabályozásoknak köszönhetően ma már Magyarországon is lehetőségünk van étrendkiegészítők, egyes vitaminok, kozmetikumok, tesztek, gluténmentes élelmiszerek, egyes gyógyászati segédeszközök interneten történő megrendelésére és házhoz szállíttatására.

A Kígyó Patika webpatikája lehetővé teszi vásárlóinak a fenti termékek világhálón történő kényelmes, megbízható és gyors megvásárlását.

Webpatikánkban és Gyógyszertárunkban megforduló vásárlóinknak jó egészséget kívánunk!

Tisztelettel:

Gyurisné dr. Török Éva

patikavezető