Menü
Your Cart

Bőrgomba

A bőr gombás megbetegedését mikroszkopikus méretű gombák okozzák, amelyek elsősorban a bőr felszínét, a hám felső szarurétegét, a hajat, a testszőrzetet támadják meg.

A fertőzés testi kontaktus, közvetlen érintkezés útján terjed. Leggyakoribb formája a lábgomba. A betegség tüneteként kínzó viszketés jelentkezik a lábfejen és a lábujjak között. A bőrt hólyagos, hámló, piros foltok borítják. A fertőzés megjelenhet még arcon, fejbőrön, lágyékon, hónaljban és a hajlatokban.

Az esetek nagy részében fertőtlenítő és gombaölő hatású ecsetelők, krémek, hintőporok használatával a tünetek gyorsan megszüntethetők.

Model: SAJAT1030894
A Canezin spray egy gombaölő és antibakteriális hatású orvostechnikai eszköz, amely csökkenti a túlzott izzadást, a kellemetlen lábszagot és mikrobiálisan tisztán tartja a cipő belsejét. A hat&oac..
2.850 Ft
Nettó ár:2.850 Ft
Model: SAJAT1022234
Lábgombásodás elleni lábspray2 az 1-ben oktenidinnelHosszan tartó védelem a lábszag ellen.- Hatékonyan megelőzi az atlétaláb kialakulását- Ideális a gyógykezelést kiegész&i..
1.779 Ft 2.379 Ft
Nettó ár:1.779 Ft
Model: SAJAT1032566
A termék antibakteriális és antifungális hatású, használata lábápolásra javasolt.Gátolja az izzadást és a baktériumok bomlástermékei által okozott kellemetlen szagokat. Szerepet..
1.421 Ft
Nettó ár:1.421 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)