Menü
Your Cart

Síkosítás

A síkosító nem más, mint a nemi együttlétet megkönnyítő speciális készítmény, amelynek célja a hüvely síkossá tétele hüvelyszárazság esetén.

A hüvelyben változó mennyiségben és minőségben termelődik nedvesítő anyag, ez függ attól, hogy a nő milyen életkorban van, ciklusának melyik részén tart, illetve attól is, hogy milyen ingerek érik.

A hüvelyszárazság normális lehet a serdülőkor előtt álló lányoknál, illetve a változókort elérő asszonyoknál.

Kereskedelmi forgalomban hozzáférhetőek olaj alapú, víz alapú és szilikon alapú síkosítók. Ha használatkor égő, viszkető érzést tapasztalunk, akkor a használat mellőzendő és allergénmentes termékre kell váltani.

Model: SAJAT1004724
Intim kapcsolatokhoz ajánlott síkosító anyag.A BARTOLINE síkosító zselé aloe vera, valamint E- és F-vitamin tartalma révén nemcsak síkos réteget képez, hanem a hüvely apró sér&uum..
2.265 Ft
Nettó ár:2.265 Ft
Model: SAJAT1005124
A Cikatridina hüvelykúp egy hialuronsav alapú, helyi alkalmazásra szolgáló készítmény.A mukopoliszacharidok családjába tartozó hialuronsav a sejtek közötti szövet egyik alkotóeleme.K..
3.999 Ft
Nettó ár:3.999 Ft
Model: SAJAT1005326
Egy tubus (20 g) 20 mg hyaluronsavat tartalmaz. A zselé ideális síkosító anyag.Alkalmazása mindazoknak ajánlott, akiknél a természetes nyákelválasztás nem elégséges: - fogamzásgátló tablettát szedők, - változás korában levő, illetve - idősebb nők. Kondommal védekezőknek különösen előnyös a használat..
1.142 Ft
Nettó ár:1.142 Ft
Model: SAJAT1007146
Intim síkosító gélpH – védőburokkalA Sába intim síkosító gél támogatást nyújt a természetesen savas pH-védőburok számára, és növeli az intim érintke..
1.750 Ft
Nettó ár:1.750 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)