Menü
Your Cart

Síkosítás

A síkosító nem más, mint a nemi együttlétet megkönnyítő speciális készítmény, amelynek célja a hüvely síkossá tétele hüvelyszárazság esetén.

A hüvelyben változó mennyiségben és minőségben termelődik nedvesítő anyag, ez függ attól, hogy a nő milyen életkorban van, ciklusának melyik részén tart, illetve attól is, hogy milyen ingerek érik.

A hüvelyszárazság normális lehet a serdülőkor előtt álló lányoknál, illetve a változókort elérő asszonyoknál.

Kereskedelmi forgalomban hozzáférhetőek olaj alapú, víz alapú és szilikon alapú síkosítók. Ha használatkor égő, viszkető érzést tapasztalunk, akkor a használat mellőzendő és allergénmentes termékre kell váltani.

Modell: SAJAT1004723
Sikosító zselé A Bartoline zselé óvszerekkel együtt is használható Tulajdonságai: -ph semleges, -hipoallergén, -ALOE VERÁ-val dúsított, -E és F vitamint tartalmaz..
3.390 Ft
Nettó ár:3.390 Ft
Modell: SAJAT1004724
Sikosító zselé A Bartoline zselé óvszerekkel együtt is használható Tulajdonságai: -ph semleges, -hipoallergén, -ALOE VERÁ-val dúsított, -E és F vitamint tartalmaz  ..
2.170 Ft
Nettó ár:2.170 Ft
Modell: SAJAT1005124
A Cikatridina® hüvelykúp egy hialuronsav alapú, helyi alkalmazásra szolgáló készítmény. A mukopoliszacharidok családjába tartozó hialuronsav a sejtek közötti szövet egyik alkotóeleme. Különösen fontos szerepet játszik a szövetgyógyulásban mivel minden regenerációs folyamat kiindulópontját képezi. S..
3.629 Ft
Nettó ár:3.629 Ft
Modell: SAJAT1005326
Egy tubus (20 g) 20 mg hyaluronsavat tartalmaz. A zselé ideális síkosító anyag.Alkalmazása mindazoknak ajánlott, akiknél a természetes nyákelválasztás nem elégséges: - fogamzásgátló tablettát szedők, - változás korában levő, illetve - idősebb nők. Kondommal védekezőknek különösen előnyös a használat..
1.130 Ft
Nettó ár:1.130 Ft
Modell: SAJAT1007146
A női hüvely bármilyen eredetű szárazsága, érzékenysége esetén. Pótolja a természetes nedvességet. Használata megakadályozza a hámsérüléseket, így csökkenti a fertőzésveszélyt is. A szexuális érintkezés nehézségei vagy fájdalom kialakulásakor az együttlétet mindkét fél számára problémamentessé, az ö..
1.696 Ft
Nettó ár:1.696 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)