Menü
Your Cart

Hasmenés

Hasmenésről akkor beszélhetünk, ha valakinek naponta háromnál többször van széklete, és az a megszokottnál hígabb.

Elsődleges ok leggyakrabban valamilyen fertőzés (Calici vírus-, Rota vírus-fertőzés, szalmonella). Vannak olyan gyulladásos bélbetegségek, amelyek ugyancsak hasmenést okoznak, de egyes gyógyszerek (leggyakrabban az antibiotikumok) is válthatnak ki ilyen hatást. A tejcukor- vagy fruktóz érzékenység, ételallergia szintén az okok között lehet. 

A kezelésben fontos szerepet tölt be a diéta, aminek lényege a megfelelő só- és folyadékpótlás. A legfontosabb kideríteni, mi a hasmenés oka, a kezelést ugyanis csak ezt követően lehet megkezdeni. Kezelésre sokféle probiotikum, illetve hasfogó hatású szerek áll rendelkezésre.

Model: SAJAT1028868
Aktív szenet és édeskömény kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.Az aktív szén részt vesz az étkezést követő túlzott bélgázképződ&eacu..
2.690 Ft
Nettó ár:2.690 Ft
Model: SAJAT1024931
A tasectan egy orvostechnikai eszköz, ami a bélfal élettani funkciójának a helyreállítására szolgál.Speciális összetétele kezeli és csökkenti a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteit, mint pl. a hasi feszülést és a gyakori székelést.Hatását 12 órán belül fejti ki.A készítményt alkotó zselatin..
3.879 Ft
Nettó ár:3.879 Ft
Model: SAJAT1024930
A tasectan egy orvostechnikai eszköz, ami a bélfal élettani funkciójának a helyreállítására szolgál.Speciális összetétele kezeli és csökkenti a különböző okokból kialakul&oacu..
3.999 Ft
Nettó ár:3.999 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)