Menü
Your Cart

Sópótlás

Hasmenés, hányás előfordulásakor a gyerekeknél és időseknél a legnagyobb veszély a kiszáradás.

A legfontosabb, hogy folyamatosan pótoljuk a szervezet folyadék- és elektrolit veszteségét.

Pótlásra enyhe és közepes folyadékhiány esetén úgynevezett orális rehidrációs folyadék adandó. Ez egy speciális összetételű por, ami sókat, bikarbonátot és cukrot tartalmaz megfelelő arányban. Ezekhez csak vizet kell hozzáadni, és kész az optimális összetételű folyadék, amit lassan, kortyolgatva kell elfogyasztani.

Amennyiben a gyerek a hasmenés alatt aluszékony, száraz a nyálkahártyája, alig van vizelete, és nem tudjuk a folyadékot pótolni, azonnal forduljunk orvoshoz, vigyük kórházba!

Model: SAJAT1027240
A BioGaia ORS egy, a BioGaia által szabadalmaztatott baktériumtörzset, Lactobacillus reuteri Protectis®* élőflórát, illetve cinket is tartalmazó, étrend-kiegészítő por orális rehidráló oldat elkész&ia..
2.940 Ft
Nettó ár:2.940 Ft
Model: SAJAT1017831
speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerAz InnoPharm ORS rehidratációs granulátum a WHO/Unicef (Egészségügyi Világszervezet/ Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja) ajánlása alapján elkészített ásványi anyagokat tartalmazó granulátum, amely a vízben történő feloldása után pontos..
1.720 Ft
Nettó ár:1.720 Ft
Model: SAJAT1007308
Összetételénél fogva alkalmas arra, hogy a fokozott folyadékvesztés (hasmenés, hányás, magas láz, stb.) következtében a szervezetben a felborult ásványi anyag egyensúlyt normalizálja.Inulin tartalma elősegíti az ásványi anyagok és a víz felszívódását, és a bél normális baktériumflórájának működését,..
3.113 Ft
Nettó ár:3.113 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)