Menü
Your Cart

Hámosítás, hegkezelés

Hámosító szerek a sérült bőrszövet helyén segítik az új bőrszövet kialakulását, a bőrsejtek képződését. A hámosító készítmények több hatóanyagot is tartalmaznak, pl. dexpanthenolt, cink-hialuronátot, amelyek komplex módon támogatják a bőrképződést.

A hegek a sebgyógyulás folyamatában képződnek. Minél nagyobb a seb, és minél tovább tart a gyógyulás, annál valószínűbb, hogy a sebnek látható nyoma marad. Ha a seb nagy kiterjedésű és gyulladt, olyan helyen van, ahol megfeszül a bőr, feltűnő dudor maradhat hátra. Ez a kitüremkedés, az úgynevezett hipertrófiás heg. Néhány év alatt külön kezelés nélkül is javulhat az állapota, de sokszor viszketéssel, fájdalommal jár együtt.

A hegek másik fajtája a keloidos heg, amelyre nem jellemző, hogy magától visszahúzódna, a kiterjedése pedig nem áll meg az eredeti seb széleinél, hanem ráhúzódik az egészséges szövetekre is.

A hegek elsősorban esztétikai problémát jelentenek. Orvosi terápiára a hipertrófiás és keloidos hegek esetén lehet szükség.

 
Model: SAJAT1002654
A Bepanthen kenőcs bőrvédő, bőrgyógyító kenőcs. Hatóanyaga a dexpantenol, mely a bőr sejtjeiben gyorsan pantoténsav nevű vitaminná alakul át. A pantoténsav szerepet játszik mind a bőr felépítésében mind újraképződésében. A hatóanyagot (dexpantenolt) zsíros kenőcs alapanyagban tartalmazza, azonban ma..
2.905 Ft
Nettó ár:2.905 Ft
Model: SAJAT1002655
A Bepanthen kenőcs bőrvédő, bőrgyógyító kenőcs.Hatóanyaga a dexpantenol, amely a bőr sejtjeiben gyorsan pantoténsav nevű vitaminná alakul át.A pantoténsav szerepet játszik mind a bőr felépítésében mind újraképződésében A hatóanyagot (dexpantenolt) zsíros kenőcs alapanyagban tartalmazza, azonban maga..
1.299 Ft
Nettó ár:1.299 Ft
Model: SAJAT1018135
A Bepanthen krém bőrvédő, bőrgyógyító krém.Hatóanyaga a dexpantenol, amely a bőr sejtjeiben gyorsan pantoténsav nevű vitaminná alakul át.A pantoténsav szerepet játszik mind a bőr felépítésében mind újraképződésében.A hatóanyagot (dexpantenol) kevésbé zsíros alapanyagban tartalmazza...
1.428 Ft
Nettó ár:1.428 Ft
Model: SAJAT1026735
Fertőtlenítés és sebgyógyítás egyben. Dexpanthenol és klórhexidin hatóanyaggal. A Bepanthen Plus krémet úgy alkották meg, hogy a sérült bőrt megvédje a fertőzésektől, enyhítse a..
3.552 Ft
Nettó ár:3.552 Ft
Model: SAJAT1002656
A Bepanthen Plus krém dexpantenol és klórhexidin hatóanyagokat tartalmaz. A dexpantenol a bőr sejtjeiben gyorsan pantoténsav nevű vitaminná alakul át, amely serkenti az új szövetképződést és növeli a hegszö..
1.669 Ft
Nettó ár:1.669 Ft
Model: SAJAT1021981
A Bio‑Oil egy speciális bőrápoló olaj. Alkalmazása segít javítani a hegek, a feszülési csíkok (striák) és az egyenetlen bőrtónus kinézetét. Öregedő és vízhiányos bőr ápolásában is hatásos...
3.746 Ft
Nettó ár:3.746 Ft
Model: SAJAT1004864
Alkalmazása: érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk a test teljes felületére. Túlzott napozás esetén különösen ajánlott! A krém hidratáló hatású, a bőrt puhává teszi. Hatóanyagai: körömvirág és kamilla kombinált kivonata, orvosi zsálya illóolaj, muskotá..
390 Ft
Nettó ár:390 Ft
Model: SAJAT1004865
Alkalmazása: érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk a test teljes felületére.Túlzott napozás esetén különösen ajánlott!A krém hidratáló hatású, a bőrt puhává teszi.Hatóanyagai: körömvirág és kamilla kombinált kivonata, orvosi zsálya illóolaj, muskotályz..
665 Ft
Nettó ár:665 Ft
Model: SAJAT1004866
Alkalmazása: érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk a test teljes felületére.Túlzott napozás esetén különösen ajánlott.A krém hidratáló hatású, a bőrt puhává teszi.Hatóanyagai: körömvirág és kamilla kombinált kivonata, orvosi zsálya illóolaj, muskotályz..
1.048 Ft
Nettó ár:1.048 Ft
Model: SAJAT1018189
Gyors, hatásos segítség a hámsérülések minden formájában. Komplex összetételének köszönhetően (nátrium-hialuronát, édesmandula olaj, szilikon olaj) alkalmazható bármilyen eredetű felületi és mély sebek (horzsolások, vágások, égési sérülések, műtéti sebek, felfekvések és fekélyek) gyógyulási folyamat..
3.642 Ft
Nettó ár:3.642 Ft
Model: SAJAT1002770
A Contractubex különböző típusú hegek kezelésére alkalmazható a seb bezáródása után...
3.337 Ft
Nettó ár:3.337 Ft
Model: SAJAT1016644
Dermatix® szilikon tapasz Silon® technológiávalKét formában kerül kereskedelmi forgalomba:Dermatix® átlátszó szilikon tapasz: Úgyszólván láthatatlan! Látható helyeken alkalmazza!Ideális arcon és kézen való alkalmazása – sminket is felvihet rá!Dermatix® szilikon szövet tapasz: Selymes szövet hátlapja..
6.885 Ft
Nettó ár:6.885 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 29 (3 oldalakat)