Menü
Your Cart

Bevételre szánt szerek

Az allergia az immunrendszer fokozott, kóros reakciója az allergénekre, vagyis olyan anyagokra (például pollenek, házi poratka, állati szőr), amelyek fehérje alkotórésze az immunrendszerből túlérzékenységi reakciót vált ki.

A leggyakoribb allergiás tünetek a nyálkahártya-irritáció, nátha, tüsszögés, köhögés, heveny vagy visszatérő bőrgyulladást, kiütés, viszketés.

Az allergiás ember számára a legfontosabb, hogy kerülje az allergén anyagokat, ám ez a mindennapi életben általában nem megoldható.

Az allergia kezelésére leggyakrabban alkalmazott gyógyszercsoport az antihisztaminok. Ezek sokféle formában használhatóak a tünetek enyhítésére. A bevételre szánt készítmények között már számos jól tolerálható, álmosságot kevésbé okozó készítmény kapható.

Model: SAJAT1027604
DAO (Diamino-oxidáz) enzimet, C-vitamint és kvercetint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.A DAOfood Plus kapszula fő összetevője a 7%-ban Diamino-oxidáz (DAO) enzimet tartalmazó fehérjekivonat, bélben oldód..
15.926 Ft
Nettó ár:15.926 Ft
Model: SAJAT1024260
Specifikus, szájnyálkahártyán keresztül ható immunterápia, fenntartó kezelésre.Szájnyálkahártyán alkalmazott tabletta.Atka-allergia által okozott légzési megbetegedések, tüdőasztma, orrnyálkahártya-gyulladás, orrnyálkahártya- és kötőhártya-gyulladás megelőzésére és kezelésére...
65.990 Ft
Nettó ár:65.990 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)