Menü
Your Cart

Testápolás férfiaknak

A férfiak eltérő bőrfelépítése miatt a testápolásra használt kozmetikumoknak is speciálisan a férfi igényekhez kell igazodniuk. 

A férfiaknak is meg kell találniuk a saját bőrtípusuknak megfelelő termékeket, hiszen egy száraz bőrt más típusú krémmel tanácsos ápolni, mint az érzékeny, vagy a normál bőrt. Érdemes tehát a testápolót, kézkrémet, vagy lábkrémet ennek megfelelően kiválasztani. 

A nap káros hatásai nem tesztnek különbséget a nemek között, ezért a férfiaknak is ajánlott magas faktorú napkrém vagy naptej használata, ha a szabadban tartózkodnak.

Brand: L'Erbolario Model: SAJAT1016179
Ezt a sampont számos természetes illóolaj jellemzi, ennek a tusoló samponnak száraz, zöld illata minden fürdést és tusolást frissítő szünetté varázsol, köszönhetően a zöld mandarin, citrom, édes narancs és a lime olajainak, valamint ezek élénkítő és energetizáló lendületének.A termék kiegyensúlyozot..
5.990 Ft
Nettó ár:5.990 Ft
Brand: L'Erbolario Model: SAJAT1016177
Finom és illatos szappan amely szárítás nélkül tisztítja a bőrt, puhává, frissé és kellemes illatúvá teszi azt.A kalibrált készítményben a kiváló bőrtápláló tulajdonságú szerves napraforgóolaj, a baobab és a zöld kávé kivonatai együttesen biztosítják a legérzékenyebb bőr számára is a folyamatos toni..
2.255 Ft
Nettó ár:2.255 Ft
Brand: L'Erbolario Model: SAJAT1016174
A büszke és méltóságteljes majomkenyérfa árnyékát idéző, tónusos és vibrálóan illatos testpermet férfiaknak.Bőrsemleges pH értékű. Hipoallergén. Érzékeny bőrön tesztelt.Kiszerelés: 50 ml..
14.790 Ft
Nettó ár:14.790 Ft
Brand: L'Erbolario Model: SAJAT1028606
96%-ban természetes összetevőkből.Az összetevők fennmaradó százaléka garantálja a termék tartósságát és kellemességét.Gazdag, ám mégis könnyed, nagyon kellemes textúr&aacut..
9.385 Ft
Nettó ár:9.385 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)