Menü
Your Cart

Anyatejtermelés fokozása

Az anyatej az optimális táplálék a baba számára. 

Ha az anyatej mennyiségének növelése a cél, akkor a legjobb az igény szerinti szoptatás, ha nem korlátozzuk a szoptatások idejét, ugyanis semmi nem növeli jobban a tej mennyiségét, mint maga a szoptatás. 

Az édesanya számára fontos, hogy elegendő ideje jusson pihenésre és odafigyeljen a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra. 

Ha a tejtermelés fokozására van szükség, gyógynövényeket tartalmazó tejserkentő teákat, kapszulákat, vagy homeopátiás szereket is bevethetünk. 

A gyógynövények közül az ánizstermést, édeskömény és kömény termését, citromfüvet, kamillát, csipkebogyót, csalánlevelet, illetve ezek kombinációit használják leggyakrabban. 

Az említett gyógynövények tejtermelést serkentő hatása népgyógyászati tapasztalatokon alapszik.

 
Model: SAJAT1030081
A baba születésétől a szoptatási időszak végéig.A vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta Omega-3 zsírsavval kiegészülve..
6.629 Ft
Nettó ár:6.629 Ft
Model: SAJAT1008755
Ezt a hatásos gyógynövény-kombinációt ajánljuk az anyatej mennyiségének 24-48 órán belüli fokozására.Szabadalmaztatott, védett keverék a legismertebb tejtermelést-fokozó gyógynövényekből összeállítva amely 100%-ban csak növényi eredetű összetevőket tartalmaz.Szoptatási tanácsadók ajánlják világszert..
11.383 Ft
Nettó ár:11.383 Ft
Model: SAJAT1023228
Ez a hatásos gyógynövény-kombináció ajánlott az anyatej mennyiségének 24-48 órán belüli fokozására.Összetevők: Benedekfű, Csalán, Édeskömény, Görögszéna ..
18.948 Ft
Nettó ár:18.948 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)