Menü
Your Cart

Kedves Betegeink, Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kígyó Patika a veszélyhelyzet ideje alatt is minden nap 08:00 – 20:00 óra között nyitva tart.

Anyatejtermelés fokozása

Az anyatej az optimális táplálék a baba számára. 

Ha az anyatej mennyiségének növelése a cél, akkor a legjobb az igény szerinti szoptatás, ha nem korlátozzuk a szoptatások idejét, ugyanis semmi nem növeli jobban a tej mennyiségét, mint maga a szoptatás. 

Az édesanya számára fontos, hogy elegendő ideje jusson pihenésre és odafigyeljen a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra. 

Ha a tejtermelés fokozására van szükség, gyógynövényeket tartalmazó tejserkentő teákat, kapszulákat, vagy homeopátiás szereket is bevethetünk. 

A gyógynövények közül az ánizstermést, édeskömény és kömény termését, citromfüvet, kamillát, csipkebogyót, csalánlevelet, illetve ezek kombinációit használják leggyakrabban. 

Az említett gyógynövények tejtermelést serkentő hatása népgyógyászati tapasztalatokon alapszik.

 
Model: SAJAT1006596
A termék a tejmirigyek rendszeres és alapos kiürítését biztosítja.Elősegíti a folyamatos tejtermelést. Szoptatás után az emlők teljes kiürítésével fokozza a tejelválasztást, valamint csökkenti az emlőgyulladás lehetőségét.Alkalmazható a természetes szoptatás elősegítésére a mellbimbó rendellenessége..
2.729 Ft
Nettó ár:2.729 Ft
Model: SAJAT1008755
Ezt a hatásos gyógynövény-kombinációt ajánljuk az anyatej mennyiségének 24-48 órán belüli fokozására.Szabadalmaztatott, védett keverék a legismertebb tejtermelést-fokozó gyógynövényekből összeállítva amely 100%-ban csak növényi eredetű összetevőket tartalmaz.Szoptatási tanácsadók ajánlják világszert..
11.383 Ft
Nettó ár:11.383 Ft
Model: SAJAT1023228
Ez a hatásos gyógynövény-kombináció ajánlott az anyatej mennyiségének 24-48 órán belüli fokozására. Összetevők: Benedekfű, Csalán, Édeskömény, Görögszéna ..
18.948 Ft
Nettó ár:18.948 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)