Menü
Your Cart

Potenciajavítás

A merevedési zavar hátterében fizikális és nem fizikális okok szerepelnek. 

A leggyakoribb nem fizikális ok a stressz, a szorongás és a fáradtság. A merevedési zavar különböző pszichés betegségek velejárója is lehet (pl. depresszió).

Gyakoribb fizikai okok: a cukorbetegség miatt kialakuló idegbántalom (diabéteszes neuropátia), kardiovaszkuláris betegségek, gyógyszerek mellékhatása, prosztatarák miatti műtét, hormonális zavarok stb. A merevedési zavar egyes betegségek első jele is lehet.

A potencianövelő szerek megkönnyítik a hímvessző megmerevedését és segítenek fenntartani ezt az állapotot. Ezt a vér áramlásának növelésével, illetve a simaizmok ellazításával érik el. A recept nélkül kapható étrend-kiegészítők gyógynövényeket, aminosavakat, vitaminokat, nyomelemeket tartalmaznak. A ginzeng, az arginin és a maca a leggyakoribb összetevők.

Model: SAJAT1019151
Hatékony összetételű étrend-kiegészítő készítmény férfiak számára.  Alkalmi szedése segít az aktív és teljes élet élvezetében.  A készítm&e..
4.500 Ft
Nettó ár:4.500 Ft
Model: SAJAT1025803
POTE-MIX "a férfierő" Egészséges életmód mellett kell alkalmazni a táplálék bevitelével párhuzamosan. Legfontosabb összetevői: fokhagyma, zöldzab-por, csalán, zeller, zöld tea, zöld &a..
12.373 Ft
Nettó ár:12.373 Ft
Model: SAJAT1020182
A PROfertil kapszula (speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer) a megtermékenyítési nehézségek esetén a spermiumszám növelésére, valamint azok mozgékonyságának fokozására alkalmazható készítmény. Az okok, amelyek a csökkent megtermékenyítő képességhez vezetnek sokrétűek lehetnek (genetika ..
21.367 Ft
Nettó ár:21.367 Ft
Model: SAJAT1018465
Ginzeng és Pycnogenol® tartalmú étrend-kiegészítő FÉRFIAKNAK A férfi potenciáért 18 tabletta A Liderin® a ginzeng, az L-arginin, az L-citrullin, a Pycnogenol® és a fenyőkéreg-kivonat különleges kombinációja. A ginzeng hozzájárul az erekció kiváltásához és fenntartásához. A Pycnogenol® és a fenyőkér..
16.409 Ft
Nettó ár:16.409 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)