Menü
Your Cart

Lázmérők

A lázmérő a házi patika elengedhetetlen része. 

Többféle típusuk van forgalomban: hagyományos, digitális, cumis lázmérők, lázmérő lapocskák, fülhőmérők, homlokhőmérők.

A hagyományos lázmérők a régi, higanyos lázmérőkre hasonlítanak, de nem higanyt tartalmaznak. A mérés elve a hőtágulás, aminek köszönhetően a higanyt helyettesítő szál felszökik a lázmérőben.

A digitális lázmérők elemmel működő, formájukban a hagyományos lázmérőkhöz hasonlító, csipogó, folyadékkristályos kijelzős eszközök. Gyors mérési idő után számszerűen mutatják a mért hőmérsékletet. Csecsemőknél és kisgyermekeknél előnyös és biztonságos, ha a lázmérő flexibilis, műanyag fejjel rendelkezik. 

A cumizni szerető csecsemők ideális lázmérője lehet a lázmérő cumi, ami egy digitális számkijelzővel ellátott speciális cumi. Néhány perces cumizás után jelzik ki a szájban mért hőmérsékletet. 

A homlokra helyezhető vékony, néhány centiméter szélességű és magasságú filmlapocskák színváltozással jelzik a hőmérsékletváltozást. Néhány másodperces kontaktust követően a filmlapocska színéből kiderül a hőmérséklet. 

A fülhőmérők mérési elve az, hogy a fül dobhártyája által kibocsájtott infravörös sugárzásból a test hőmérsékletére lehet következtetni. Vékony, hengeres részét a hallójáratba kell bevezetni, rövid mérési idő után olvasható le a mért hőmérséklet. A fülhőmérővel való méréssel kiváltható a végbélben való lázmérés. 

A homlokra helyezhető feltéttel rendelkező digitális homloklázmérők - a fülhőmérőkhöz hasonlóan - a test által kibocsájtott infravörös sugarakat detektálják. Az elemmel működő homloklázmérők digitális kijelzőn mutatják a mért hőmérsékletet. A velük való mérés, könnyű és gyors, még akkor is, amikor a gyermek alszik.

Model: SAJAT1025543
Biztonságos, könnyen leolvasható és pontos műszer, amelyet babák hőmérsékletének mérésére terveztek. Zárókupakja védelmet nyújt az esetleges szennyeződések ellen. Könnyen haszn&aa..
1.979 Ft
Nettó ár:1.979 Ft
Model: SAJAT1018747
Rugalmas végének köszönhetően ideális gyermekek lázának méréséhez is. Jellemzői: - LCD kijelző - hangjelzés a mérés végén - automatikus kikapcsolás - 10 másodperces mérés - Hónaljban, rektálisan(végbélben) és orálisan (szájban) is használható...
1.392 Ft
Nettó ár:1.392 Ft
Model: SAJAT1026466
60 másodperces mérési idő. Fémmentes vég, fémallergiások is használhatják. 4 különböző színben kapható. (A színválasztás lehetőségét technikai okokból egyelőre ..
1.619 Ft
Nettó ár:1.619 Ft
Model: SAJAT1027109
- 30 másodperces mérés - Higanymentes - Gyermekbarát forma - Hajlékony szár - 1 memória, cserélhető elem - Klinikailag tesztelt - Gyenge elemre figyelmeztetés a kijelzőn - Bekapcsoláskor az utolsó m&eac..
1.619 Ft
Nettó ár:1.619 Ft
Model: SAJAT1023041
Gyors és pontos 10 másodperces mérés.A digitális lázmérő tulajdonságai:LCD kijelző,hangjelzés a mérés végén,tároló műanyag tokkal,orálisan, hónaljban vagy rektálisan is használható,automatikus kikapcsolás,pontosság +-0.1 C,2+8 év garancia.FONTOS:Ez a hőmérő csak testhőmérséklet mérésére alkalmas.A m..
1.139 Ft
Nettó ár:1.139 Ft
Model: SAJAT1028330
A Thermoval rapid lázmérő gyermekek és felnőttek számára is alkalmas.  Egyszerű használhatóságával, és a nagy kijelzőnek köszönhető könnyű leolvashatóságával, valamint a gyors m&eac..
2.525 Ft
Nettó ár:2.525 Ft
Model: SAJAT1006188
Jellemzők: - Flexibilis, homlokra helyezhető lázmérőcsík (félfokonkénti mérés). - Gyors és könnyen olvasható adat - 15 mp alatt. - Az ultra érzékeny folyadékkristályok színe megváltozik magas hőmérséklet esetén. - Új méréshez nem kell újra indítani, folyamatosan mér. - Mérési intervalluma: 34-40,5°C..
518 Ft
Nettó ár:518 Ft
Model: SAJAT1006189
HIGANYMENTES HŐMÉRŐ A Master-Aid higany-mentes klinikai lázmérő, egy teljesen biztonságos, nem toxikus és környezetbarát, szabadalmaztatott folyadékot tartalmaz, mely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Ez egy speciális orvosi folyadék, csakúgy, mint az orvos-technológiában használato..
2.999 Ft
Nettó ár:2.999 Ft
Model: SAJAT1027520
Digitális hőmérő hajlékony fejjel. Lázriasztás Memória Tökéletes minőség A Master-Aid Tech Flex digitális hőmérő kiváló minősége a legnagyobb pontossággal biztosítja a lehető leg..
2.129 Ft
Nettó ár:2.129 Ft
Model: SAJAT1021608
A Thermoval® kids a kicsi, színes alakjaival, a hercegnővel és kalózzal játékosan oldja a gyermek félelmét a lázméréstől. A mérés gyorsasága és a könnyen leolvasható kijelző segítik, hogy a gyermeknek minél kevésbé legyen megterhelő a lázmérés. Ellenőrizze a gyermeke testhőmérsékletének változását a..
2.755 Ft
Nettó ár:2.755 Ft
Mutasd 1 tól 11 -ig 11 (1 oldalakat)