Menü
Your Cart

Felfekvés

A felfekvés (nyomási fekély, decubitus) a bőr és a bőr alatti szövetek helyi sérülése, amit általában nyomás, súrlódás vált ki.

Hosszas fekvéssel járó, ágynyugalmat igénylő betegségek, állapotok esetén fennáll a veszélye, hogy egyes testtájakon felfekvés okozta sebek, fekélyek jelennek meg. Ha napokig, hetekig nehezedik a testsúly a bőr egy bizonyos területére, az megakadályozza a megfelelő vérellátást. A bőr először csak piros és enyhén gyulladt, majd viszket, ég és egyre erősebben fáj.

A felfekvés megelőzésére és kezelésére speciális krémek, lemosó- és ápolószerek állnak rendelkezésre.

Model: SAJAT1006584
MEDIFLEUR felfekvést megelőző, regeneráló gél.A MEDIFLEUR felfekvést megelőző, regeneráló gél az igénybe vett hámfelületet hatékonyan nyugtatja (Panthenol), hűsíti és nagy mértékben csökkenti az égő, viszkető érzést.A kellemes levendula illatú készítmény gyulladást csökkentő Bisabololt (kamilla ható..
4.690 Ft
Nettó ár:4.690 Ft
Model: SAJAT1014036
MEDIFLEUR GÉL FELFEKVÉS ELLEN XXL - 300 MLMEDIFLEUR felfekvést megelőző, regeneráló gél.A MEDIFLEUR felfekvést megelőző, regeneráló gél az igénybe vett hámfelületet hatékonyan nyugtatja (Panthenol), hűsíti és nagy mértékben csökkenti az égő, viszkető érzést.A kellemes levendula illatú készítmény gyu..
5.990 Ft
Nettó ár:5.990 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)