Menü
Your Cart

Ovulációs tesztek

Az ovulációs teszt a vizeletben található luteinizáló (LH) hormon szintjének vizsgálatán alapszik, segítségével meghatározhatók a termékeny napok. 

A peteérés előtt 24-36 órával a luteinizáló hormon szintje rövid idő alatt jelentősen megemelkedik, és eléri a maximumát. Ezt a maximumot mutatja ki vizeletbe téve a teszt. A teszt használatát a peteérés valószínűsíthető ideje előtt 4-5 nappal javasolt megkezdeni. 

A teszt pozitivitását vagy két vonal mutatja, vagy a digitális teszteken egy szimbólum látható. Hagyományos teszteknél a két vonal közül az egyik a kontroll vonal. Amennyiben a kontroll vonal nem látható, a kapott eredmény értékelhetetlen. 

Ha az ellenőrző vonal mellett egy hasonló erősségű és vastagságú másik vonal is leolvasható, a teszt pozitív. Ez azt jelenti, hogy termékeny időszak van, hozzávetőlegesen 24-36 óra múlva bekövetkezik peteérés, és ez után nagyjából 1 napig termékenyíthető meg a petesejt.

Model: SAJAT1021285
Minden ciklusban csak néhány olyan nap van, amikor a nő teherbe eshet, ezért ha teherbe szeretne esni, fontos, hogy ezeken a napokon szexuális együttlétet folytasson. A Clearblue Digital ovulációs teszt elősegíti a természetes teherbeesés esélyének maximalizálását azáltal, hogy megadja az Ön 2 legte..
9.969 Ft
Nettó ár:9.969 Ft
Mutasd 1 tól 1 -ig 1 (1 oldalakat)