Menü
Your Cart

Ovulációs tesztek

Az ovulációs teszt a vizeletben található luteinizáló (LH) hormon szintjének vizsgálatán alapszik, segítségével meghatározhatók a termékeny napok. 

A peteérés előtt 24-36 órával a luteinizáló hormon szintje rövid idő alatt jelentősen megemelkedik, és eléri a maximumát. Ezt a maximumot mutatja ki vizeletbe téve a teszt. A teszt használatát a peteérés valószínűsíthető ideje előtt 4-5 nappal javasolt megkezdeni. 

A teszt pozitivitását vagy két vonal mutatja, vagy a digitális teszteken egy szimbólum látható. Hagyományos teszteknél a két vonal közül az egyik a kontroll vonal. Amennyiben a kontroll vonal nem látható, a kapott eredmény értékelhetetlen. 

Ha az ellenőrző vonal mellett egy hasonló erősségű és vastagságú másik vonal is leolvasható, a teszt pozitív. Ez azt jelenti, hogy termékeny időszak van, hozzávetőlegesen 24-36 óra múlva bekövetkezik peteérés, és ez után nagyjából 1 napig termékenyíthető meg a petesejt.

Model: SAJAT1006931
A PG/53 Fertility Tester a családtervezés és fogamzásgátlás ideális eszköze.Alkalmazása egyszerű, teljesen természetes, semmilyen kémiai vagy mechanikus beavatkozást nem igényel, és így semmilyen mellékhatással nem jár.Az eljárás megbízhatóságát klinikai tapasztalatok, ovulációdiagnosztikai módszere..
4.234 Ft
Nettó ár:4.234 Ft
Model: SAJAT1007421
Termékenységi teszt, amely megmutatja, hogy Ön melyik napon a legtermékenyebb. 7 db tesztet tartalmaz. ..
3.741 Ft
Nettó ár:3.741 Ft
Model: SAJAT1021285
Minden ciklusban csak néhány olyan nap van, amikor a nő teherbe eshet, ezért ha teherbe szeretne esni, fontos, hogy ezeken a napokon szexuális együttlétet folytasson. A Clearblue Digital ovulációs teszt elősegíti a természetes teherbeesés esélyének maximalizálását azáltal, hogy megadja az Ön 2 legte..
7.550 Ft
Nettó ár:7.550 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)