Menü
Your Cart

Menstruációs panaszok

Leggyakoribb menstruációs panasz a fájdalmas menstruáció (dysmenorrhoea) és a premenstruális szindróma (PMS). A fájdalmas menstruáció erős vérzéssel, görcsös alhasi fájdalommal jár, néha fejfájás, émelygés és hányás kíséri. A fájdalmat a méh izomzatának görcsös összehúzódása okozza.

A dysmenorrhoea hátterében néha szervi ok áll, (mióma, polip, endometriózis) ezért orvosi kivizsgálás ajánlott.

A premenstruális szindróma a menstruációt megelőző napokban lép fel. A PMS-ben szenvedő nők levertek, nyugtalanok és ingerlékenyek, feszülést éreznek a mellükben, fejfájásuk, székrekedésük van, megdagad a lábuk, fáradtságról és kimerültségről panaszkodnak. Amint a havi vérzés megindul, a tünetek általában elmúlnak.

A tünetek csökkentésére növényi kivonatok, fájdalomcsillapítók, görcsoldók állnak rendelkezésre, de az orvos nyugtatószert, vízhajtót vagy hormonkészítményt is felírhat.

Model: SAJAT1030761
A femivity BALANCE női ciklust támogató étrend-kiegészítő tabletta gyógynövényekkel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal segít egyensúlyba hozni és egyensúlyban tartani a menstruációs ..
9.140 Ft
Nettó ár:9.140 Ft
Model: SAJAT1028084
Az LXR MENSTRUÁCIÓS KOMFORT KOMPLEX speciális gyógynövényi összetétele alapvetően a menstruáció alatti és az azt megelőző komfortérzet, valamint a normál húgyúti működés fenntartás..
3.900 Ft
Nettó ár:3.900 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)