Menü
Your Cart

Többkomponensű szerek

A homeopátiás gyógyszereknek két nagy csoportja van aszerint, hogy hány összetevőt tartalmaznak. 

Az egy hatóanyagot tartalmazó szereket monokészítményeknek, (monokomponensű szerek) a több összetevőt tartalmazókat komplex, vagy többkomponensű készítményeknek nevezzük. Ezek a szerek hatásukban közelálló monokészítmények kombinációi. Az ilyen szerek általában fantázianéven vannak forgalomban. 

A komplex szerek tabletta, szirup, kenőcs, vagy injekció formában kaphatók.

Modell: SAJAT1002461
Homeopátiás gyógyszerkészítmény. Növényi és ásványi eredetű anyagok felhasználásával készült gyógyszerkészítmény. Javallatok: A szervezet öngyó..
1.951 Ft
Nettó ár:1.951 Ft
Modell: SAJAT1018907
Hidegrázás? Rossz közérzet? Láz?Szedjen Oscillococcinumot már az első influenzás tünetek megjelenésétől!Homeopátiás gyógyszer, amely a homeopátiás gyakorlatban az influenzás tünetek (hidegrázás, általános fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére alkalmazható.Gazdaságos, családi, 30 adagos kisz..
7.521 Ft
Nettó ár:7.521 Ft
Modell: SAJAT1002490
Homeopátiás gyógyszer.Állati eredetű anyagok felhasználásával készült golyócskák.Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére a vizsgálati tapasztalatok szerint.A homeopátiás gyógyszerek a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére hatnak.A homeopáti..
1.977 Ft
Nettó ár:1.977 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)