Menü
Your Cart

Hányinger, hányás

A hányásnak, hányingernek igen sok oka lehet.

Leggyakoribb az ételmérgezés, de a stressz, a szorongás, a reflux, a gyomorfekély, nyombélfekély, migrén, máj- és epebetegségek, várandósság is okozhatnak hányingert. Ezen kívül számos gyógyszer, az alkohol, a sugár- és kemoterápia is állhat a háttérben.

Mivel az okok szerteágazók, így a kezelés is az. Ha gyakran szenvedünk hányingertől, akkor vizsgáltassuk ki magunkat orvossal. Az egyes betegségek esetén különféle receptre, vagy vény nélkül kapható készítmények segíthetnek.

A gyógynövények közül a gyömbér és a borsmenta enyhítheti ezt a kellemetlen ingert.

Modell: SAJAT1002396
Komplex homeopátiás készítmény, utazási rosszullét (várandós) esetére.A hányinger, szédülés, sápadtság, rossz közérzet tünetegyüttesére.Utazás előtt 2 tabletta, menet közben szükség szerint 1-1 tabletta...
1.646 Ft
Nettó ár:1.646 Ft
Modell: SAJAT1002780
A Daedalon tabletta különböző eredetű hányinger és hányás megelőzésére és kezelésére szolgál. Alkalmazható többek között bármely jármű kiváltotta utazási betegségben, különféle hányingert kiváltó eszközös vizsgálatok előtt, vagy szédüléssel is járó középfül eredetű émelygéskor (például Ménière-szind..
1.634 Ft
Nettó ár:1.634 Ft
Modell: SAJAT1002781
A Daedalon végbélkúp az utazási betegségek (tengeri, légi, vasúti, országúti betegség) megelőzésére és kezelésére szolgáló gyógyszer. Az orvos egyéb eredetű hányinger és hányás kezelésére is rendelheti. A Daedalon végbélkúp mindkét összetevője - más-más módon - a szédülést, a hányingert és a hányást..
2.307 Ft
Nettó ár:2.307 Ft
Modell: SAJAT1025031
Prevomit kids étrend-kiegészítő nyalóka gyömbérrel gyermekeknek (6 db)Hozzájárul az utazás közbeni diszkomfort érzés (émelygés, hányinger) leküzdéséhez.A nyalóka 3 év feletti gyermekek számára a különféle járműveken történő utazás közben fellépő diszkomfort érzés (émelygés, hányinger) leküzdésének t..
2.100 Ft
Nettó ár:2.100 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)