Menü
Your Cart

Illóolajok, légfrissítők

Illóolajokat terápiás, gyógyító céllal is használhatunk. 

Felhasználásuk széleskörű: az ellazulás, pihenés, regenerálódás mellett egyes panaszok kezelésére, megelőzésére, kellemetlen, fájdalmas tünetek enyhítésére is alkalmasak. 

Az illóolajok hatással vannak az érzelmekre, a hangulatra, enyhítik a fájdalmat és egyéb kellemetlen tüneteket. Egyes fajtáik csökkentik a stresszt, fokozzák a keringést és a méreganyagok kiválasztását. 

Az aromaterápia kiegészítő kezelése lehet bakteriális eredetű-, vagy vírusfertőzéseknek, magas vérnyomásnak, légzési nehézségeknek, álmatlanságnak, depressziónak stb. 

Bármilyen betegség esetén először mindig a háziorvoshoz, vagy szakorvoshoz kell fordulni a diagnózis és a kezelés meghatározása érdekében, csak ezután érdemes kiegészítő kezeléseket is kipróbálni.

Modell: SAJAT1014936
Javasolt alkalmazás: Elsősorban munkahelyek, dolgozószobák levegőjének frissítésére ajánljuk a megfázásos, téli időszakban, de szúnyogriasztó hatású összetevőinek köszönhetően nyáron is használható. Az Antifluenza légfrissítő spraykben felhasznált illóolajoknak, illetve összetevőiknek egyes lég..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
Modell: SAJAT1004546
A citromfű (Melissa officinalis) friss virágzó hajtásaiból vízgőz- vagy gőzdesztillációval előállított olaj nyugtató, antimikrobiális, görcsoldó és rovarriasztó hatású. Fontosabb alkalmazási területei: alvászavarok, szorongás, idegesség, a menstruáció előtti napokban jelentkező fejfájás, ideges ere..
2.188 Ft
Nettó ár:2.188 Ft
Modell: SAJAT1004547
Az olaj legfontosabb tulajdonságaiként a fertőtlenítő antimikrobiális és antivirális hatások emelhetők ki, Amelyek mellett összehúzó, P-vitamin jellegű (mikrocirkulációt fokozó) és szélhajtó hatások is megemlíthetők.A citromolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek légterének (kórházak stb..
1.065 Ft
Nettó ár:1.065 Ft
Modell: SAJAT1004549
Az említett erdeifenyő olajok antimikrobiális, bőrvörösítő, keringésfokozó és tonizáló hatásúak. Gyakori alkotórészei a különféle légúti megbetegedések (pl. hörghurut, homlok- és arcüreggyulladás) kezelésére ajánlott orr- és légzéskönnyítő mellkasi kenőcsöknek, inhaláló szereknek, valamint a különbö..
1.141 Ft
Nettó ár:1.141 Ft
Modell: SAJAT1004550
Eukaliptuszolaj (Eucalyptus globulus ).Az Ausztráliában őshonos, magas, örökzöld leveleiből és fiatal hajtásaiból vízgőz-desztillációval előállított illóolajat légfrissítésre, fog- és szájápolásra, bőr- és testápolásra, valamint rovarriasztásra ajánljuk.Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, ..
1.034 Ft
Nettó ár:1.034 Ft
Modell: SAJAT1004551
A fahéj illóolajat (Aetheroleum cinnamomi) a babérfélék családjába (Lauraceae) tartozó ceyloni fahéjfa (Cinnamomum verum, syn.: C. ceylanicum) belső kérgéből és a kínai kasszia fahéjfa (C. aromaticum, syn.: C. cassia) hámozatlan kérgéből víz- vagy vízgőz-desztillációval nyerik ki. Az olaj előállítás..
1.233 Ft
Nettó ár:1.233 Ft
Modell: SAJAT1004554
Az illóolaj főbb hatásaiként a fertőtlenítő, antimikrobiális, nyugtató, valamint a bőr alatti szövetek vérellátását és nyirokkeringését elősegítő hatásokat lehet megemlíteni. A grapefruitolajat e hatások miatt szorongások oldására és a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére lehet használn..
1.091 Ft
Nettó ár:1.091 Ft
Modell: SAJAT1004557
A fehér vagy orvosi jázmin (Jasminum officinale syn.: Jasminum grandiflorum) frissen szedett virágaiból enfleurage-eljárással kinyert olaj hangulatjavító, frissítő és antimikrobiális hatású. Fontosabb alkalmazási területei: fáradtság, kimerültség és depresszió. Fontosabb felhasználási formái: massz..
1.232 Ft
Nettó ár:1.232 Ft
Modell: SAJAT1004561
A termékben lévő illóolajok belélegzésekor azok kedvező hatásai jól érvényesülnek.Az illóolaj keverék aromalámpa vízzel töltött részébe, radiátorra helyezett párologtatóba, pot-pourrira cseppentve vagy vízzel alaposan összerázva (1 rész illóolaj 20 rész víz) és levegőbe permetezve frissíti a szoba l..
1.289 Ft
Nettó ár:1.289 Ft
Modell: SAJAT1004566
A narancsfélék családjába (Rutaceae) és a Citrusok nemzetségébe tartozó narancsok közül több féléből (keserű-, édes- és bergamott-) is előállítanak illóolajat. A narancs illóolajat a narancsfélék családjába (Rutaceae) tartozó, Kínában őshonos, örökzöld narancsfa (Citrus aurantium) gyümölcsének külső..
933 Ft
Nettó ár:933 Ft
Modell: SAJAT1004571
A szegfűszeg illóolajat (Aetheroleum caryophylli) a mirtuszfélék családjába (Myrtaceae) tartozó szegfűszeg (Eugenia caryophyllata) ki nem nyílott, megszárított virágbimbóiból vízgőz-desztillációval nyerik ki mintegy 15-25%-os hozammal. Az illóolaj színe világossárga, de a tárolás közben megbarnulhat..
1.225 Ft
Nettó ár:1.225 Ft
Modell: SAJAT1011625
Párologtatás: 5-8 csepp illóolajat a radiátorra helyezett párologtató vagy az aromalámpa vízzel töltött részébe cseppentünk. Friss energiával tölt fel, fokozza a koncentráló készséget. Frissítő aromafürdő: egy kád vízhez 4 csepp, evőkanálnyi tejben vagy mézben elkevert illóolajat adunk. Javasolt für..
1.165 Ft
Nettó ár:1.165 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 12 (1 oldalakat)