Menü
Your Cart

Monokomponensű szerek

A homeopátiás gyógyszereknek két nagy csoportja van aszerint, hogy hány összetevőt tartalmaznak. 

Az egy hatóanyagot tartalmazó szereket monokészítményeknek, (monokomponensű szerek) a több összetevőt tartalmazókat komplex, vagy többkomponensű készítményeknek nevezzük. 

A monokészítmények jellemzői, hogy egyetlen kiindulási anyagot tartalmaznak, amelynek alapanyaga növényi, ásványi és állati eredetű lehet. 

A szerek többnyire „golyócska” kiszerelésűek, amelyek folyékony hígításokból készülnek.

Model: SAJAT1009502
Calcarea phosphorica golyócskák 9CH, multi-dose (4 g)Homeopátiás gyógyszer jóváhagyott terápiás javallat nélkül.Segédanyag: szacharóz, laktózTejcukor érzékenyek vegyék figyelembe, hogy 5 db (1 adag) golyócska kb. 0,04 g tejcukrot tartalmaz.Keresse fel orvosát, ha a tünetei továbbra is fennállnak...
931 Ft
Nettó ár:931 Ft
Model: SAJAT1009683
A homeopátiás gyógyszer a szervezet saját öngyógyító erőit ösztönzi, a szervezet reakcióképességét fokozza a betegség legyőzése érdekében.A tökéletes gyógyulás céljából a beteg tüneteihez (betegségképéhez) leginkább hasonló gyógyszert (gyógyszerképet) kell megkeresni.A Boiron monokészítményei több a..
870 Ft
Nettó ár:870 Ft
Model: SAJAT1009576
Homeopátiás készítmény.Alapanyaga: alkörmös, amerikai szőlő.Jellemző tünetek:Gyulladt garat, a mandula sötétpiros, a garatfalon fehér pontok. A nyelés fájdalommal jár, amely a fülek felé sugárzik. A mandulák, nyirokcsomók duzzadtak. Romlik: nyelésre, meleg italtól. Javul: hideg i..
931 Ft
Nettó ár:931 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)