Menü
Your Cart

Kontaktlencse-ápolók

Az egészséges kontaktlencse viselés érdekében kifejezetten ügyelni kell a kontaktlencsék megfelelő és rendszeres ápolására és a higiéniás követelmények betartására. 

A lágy kontaktlencsék mindennapos ápolása, tisztítása és tárolása a következő lépésekből áll: 

Töltse meg a kontaktlencse tokot friss tisztító és tároló folyadékkal. 

A lencsét levéve öntsön néhány csepp folyadékot a lencsére, és mutatóujjával finoman dörzsölje át körkörös mozdulatokkal. 

A megtisztított lencsét helyezze a kontaktlencsetok megfelelő tégelyébe. 

Ügyeljen arra, hogy a lencsét teljesen ellepje a folyadék. 

Zárja rá gondosan a kontaktlencsetok tetejét és hagyja a kontaktlencséit a tároló tokban egész éjszakán át, de legalább 4 órán keresztül. 

A lencse felhelyezése után az elhasznált folyadékot öntse ki a tároló tokból, öblítse ki friss folyadékkal, majd hagyja megszáradni és zárja vissza a tetejét.

Model: SAJAT1007060
BAUSCH+LOMBReNu MultiPlus multifunkciós ápolószer kontaktlencsékhez (360 ml)Átlátszó palackban.A friss lencseviselés élménye - fehérjeeltávolítás minden nap. - Tisztításhoz- Fertőtlenítéshez- ÖblítéshezMinden típusú, így a szilikon-hidrogél kontaktlencse tárolására, fertőtlenítésére és nedvesít..
4.245 Ft
Nettó ár:4.245 Ft
Model: SAJAT1029648
Kontaktlencse-folyadék a nátrium-hialuronát és a hipromellóz egyedi kombinációjával. Megtisztítja, fertőtleníti, hidratálja és megóvja a lágy kontaktlencsét, kényelmessebbé..
4.636 Ft
Nettó ár:4.636 Ft
Model: SAJAT1029649
Ocutein Sensitive kontaktlencse folyadék, amely a nátrium-hialuronát és hipromellóz egyedi kombinációjával tökéletesen megtisztítja, fertőtleníti, hidratálja és megóvja az összes lágy k..
2.190 Ft
Nettó ár:2.190 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)