Menü
Your Cart

Kedves Betegeink, Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kígyó Patika a veszélyhelyzet ideje alatt is minden nap 08:00 – 20:00 óra között nyitva tart.

Kontaktlencse-ápolók

Az egészséges kontaktlencse viselés érdekében kifejezetten ügyelni kell a kontaktlencsék megfelelő és rendszeres ápolására és a higiéniás követelmények betartására. 

A lágy kontaktlencsék mindennapos ápolása, tisztítása és tárolása a következő lépésekből áll: 

Töltse meg a kontaktlencse tokot friss tisztító és tároló folyadékkal. 

A lencsét levéve öntsön néhány csepp folyadékot a lencsére, és mutatóujjával finoman dörzsölje át körkörös mozdulatokkal. 

A megtisztított lencsét helyezze a kontaktlencsetok megfelelő tégelyébe. 

Ügyeljen arra, hogy a lencsét teljesen ellepje a folyadék. 

Zárja rá gondosan a kontaktlencsetok tetejét és hagyja a kontaktlencséit a tároló tokban egész éjszakán át, de legalább 4 órán keresztül. 

A lencse felhelyezése után az elhasznált folyadékot öntse ki a tároló tokból, öblítse ki friss folyadékkal, majd hagyja megszáradni és zárja vissza a tetejét.

Model: SAJAT1028577
Lágy kontaktlencsék mindennapos tisztítására és tárolására kifejlesztett folyadék...
3.034 Ft
Nettó ár:3.034 Ft
Model: SAJAT1016166
Biotrue™ kondícionálására, tisztítására, fehérjeeltávolításra, fertőtlenítésre, öblítésre és a lencsék tárolására szolgáló ápolószer...
4.290 Ft
Nettó ár:4.290 Ft
Model: SAJAT1018715
Bausch&Lomb RENU Multiplus folyadék.Előnyök:-csíraölő hatékonyságot biztosít a szemet károsító kótokozók széles skálája ellen-fusarium solani elleni hatékonyságBausch & Lomb ReNu MultiPlus Multi-Purpose Solution, az egész napos kényelmes lencseviselésért. A ReNu MultiPlus Solution egyed..
690 Ft
Nettó ár:690 Ft
Model: SAJAT1007060
BAUSCH+LOMBReNu MultiPlus multifunkciós ápolószer kontaktlencsékhez (360 ml)Átlátszó palackban.A friss lencseviselés élménye - fehérjeeltávolítás minden nap. - Tisztításhoz- Fertőtlenítéshez- ÖblítéshezMinden típusú, így a szilikon-hidrogél kontaktlencse tárolására, fertőtlenítésére és nedvesít..
3.880 Ft
Nettó ár:3.880 Ft
Model: SAJAT1029088
A SEPTICLEAN fiziológiás szérum tartósítószer- és puffermentes, egyadagos kiszerelésben. Fizikai úton nyújt védelmet, ezért érzékeny szemre és orrnyálkahártyára kül&o..
1.948 Ft
Nettó ár:1.948 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)