Menü
Your Cart

Terhességi tesztek

A terhesség tényét a gyógyszertárakban kapható terhességi tesztek képesek nagy valószínűséggel megállapítani, ha megfelelő módon és időben használjuk őket. A tesztek a vizeletből mutatják ki a megtermékenyített petesejt beágyazódása után termelődő HCG nevű hormont. 

A beágyazódás a megtermékenyülést követő 6-8. napon történik meg, a hormon azonnal termelődni kezd a szervezetben, a szintje viszont csak a beágyazódás befejeztével ugrik meg. Egy nem terhes nőnél 5 IU/l a HCG mennyisége. A hazánkban kapható tesztek pedig átlagosan 10-25 IU/l közötti hormonszintet tudnak már kimutatni. Minél érzékenyebb a teszt, annál hamarabb kaphat a leendő kismama választ a kérdéseire. 

A tesztek háromféle kiszerelésben kaphatók: kazettás, vizeletsugaras, vagy mártogatós csík formájában. A kazettára cseppentővel kell rávinni a felfogott vizeletet, a vizeletsugarasra rá kell pisilni, a csíkot pedig, a tiszta pohárban felfogott vizeletbe kell belemártani. A legtöbb terhességi teszt egy kontroll és egy vele párhuzamos tesztcsíkkal rendelkezik. 

Ha a vizsgálat után nincs csík, akkor újra kell tesztelni, mert valami gond van a teszttel. 

Ha csak a kontrollcsík jelenik meg, az eredmény negatív, vagyis nincs terhesség. 

Ha csak a tesztcsík jelenik meg, akkor meg kell ismételni a tesztet. 

Ha mindkét csík megjelenik, akkor az eredmény pozitív, vagyis megtörtént a fogantatás. 

Bár a legtöbb teszt már a nap bármely szakaszában elvégezhető, a legbiztosabb eredmény a reggeli vizeletből várható, ekkor van jelen ugyanis a legkoncentráltabban a HCG-hormon a vizeletben.

Model: SAJAT1025323
GÓLYAHÍR TERHESTESZT- 10 mlU/ml érzékenységű- Vizeletsugaras (nem kell hozzá edény és pipetta)- Német gyártmányHa minél előbb szeretne meggyőződni arról, hogy terhes-e, érzékenys&..
1.242 Ft
Nettó ár:1.242 Ft
Model: SAJAT1028129
Modern, vizeletsugaras terhességi teszt.Használata egyszerű és higiénikus.Már 3 napos terhességet kimutat a beágyazódást követően. Gyors, pontos, megbízható eredmény. A vizsgálat..
1.240 Ft
Nettó ár:1.240 Ft
Model: SAJAT1016776
Az Amazon terhességi tesztet az emelkedett humán chorion-gonodatropin (hCG-hormon) vizeletben való jelenlétének meghatározására fejlesztették ki.Az eredmény néhány percen belül vizuálisan leolvashat&..
1.052 Ft
Nettó ár:1.052 Ft
Model: SAJAT1016321
Nem csak a terhesség tényét, hanem terhesség esetén a "Smart Dual Sensor" kijelzőjén még azt is kimutatja, hogy hány hetes az embrió.Az eredmény könnyen értelmezhető, mert nem kell a csíkok vizsg&a..
3.472 Ft
Nettó ár:3.472 Ft
Model: SAJAT1007415
Kazettás terhességi teszt, már 3 napos terhességet kimutat a beágyazódás után.                                               &nbs..
990 Ft
Nettó ár:990 Ft
Model: SAJAT1016599
Magyarország egyik legnépszerűbb kazettás terhességi tesztje, már 3 napos terhességet kimutat a beágyazódás után...
1.416 Ft
Nettó ár:1.416 Ft
Model: SAJAT1021099
A cyclotest® korai terhességi teszt a szakmai és az otthoni alkalmazásra egyaránt felhasználható.Pontos eredmény akár 4 nappal a menstruáció esedékessége előtt.- Egyszerű, gyors és megbízhat..
1.264 Ft
Nettó ár:1.264 Ft
Model: SAJAT1022288
Azoknak a nőknek, akik a lehető leghamarabb szeretnék tudni, hogy terhesek-e vagy sem.A terhességet 4 nappal a menzesz kimaradása előtt kimutatja. Egyértelmű eredmény és könnyű használat.A Predictor® EARLY a terhes nők vizele..
1.359 Ft
Nettó ár:1.359 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)