Menü
Your Cart

Gyomorégés, reflux

A gyomorégés egy emésztőrendszeri tünet, égő, nagyon kellemetlen fájdalom, vagy diszkomfort érzés a gyomorszáj környékén, ami gyorsan enyhül, ha bármi bekerül a gyomorba. Ilyenkor a gyomor savas tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe és irritálja annak nyálkahártyáját. Ezt nevezik klasszikus gyomorégésnek, ami a reflux betegség tipikus tünete.

A reflux mellett sok egyéb probléma is tud gyomorégést okozni. Ilyen a dohányzás, a túlsúly, a gyomorfekély, a felszívódási zavarok és a gyógyszerek. A nyálkahártyán bevonatot képező, vagy savcsökkentő szerek átmenetileg gyors segítséget jelentenek, de az okot nem szüntetik meg, csak a tünetet kezelik.

A kiváltó okokat általában gyógyszeresen kezelik, de előfordul, hogy elég lehet az étrend módosítása, az irritáló ételek kerülése, a dohányzás abbahagyása.

Model: SAJAT1029327
Gastrotuss baby szirup - Savvisszafolyást gátló szirup gyerekeknekReflux betegségben szenvedő újszülöttek és gyermekek kezelésére javasolt, mechanikai hatású orvostechnikai eszköz. Csökkenti a refl..
4.590 Ft
Nettó ár:4.590 Ft
Model: SAJAT1009420
Neurosan entero belsőleges porGyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melyek hatása orvosilag igazolt.Hasmenések, neurotikus emésztőrendszeri panaszok, puffadás, gyomorégés eseté..
6.990 Ft
Nettó ár:6.990 Ft
Model: SAJAT1030880
A WAYA RefluStop alginátot, puffer és nyálkahártyavédő és -regeneráló szereket tartalmaz, mint a hialuronsav és kondroitin-szulfát.Orvostechnikai eszköz, amely a gastrooesophagealis reflux kezelésére javallo..
5.513 Ft
Nettó ár:5.513 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)