Menü
Your Cart

Fülfájás

Fülfájást leggyakrabban a külső-, vagy a középfül gyulladása okoz, de fülzsírdugó, huzatban való tartózkodás, allergiás nátha szövődményei miatt is kialakulhat.

A fülfájás rendkívül gyakori a kisgyermekeknél, de időnként a felnőtteknél is előfordulhat. A fülfájáshoz gyakran társul más betegség is, például felső légúti megbetegedések, de sokszor a fogfájás sugárzik ki a fülekbe is.

A néhány nap alatt nem múló, vagy erősödő fülfájás esetén fontos az alapos kivizsgálás.

A recept nélkül kapható nem-szteroid gyulladáscsökkentő készítményekkel enyhíteni lehet a fájdalmat és a különböző fülcseppek is hatásosak lehetnek, ha tudjuk, mi okozza a fülfájást.

Model: SAJAT1018147
Bórsavat, glicerint és fűzfakéreg kivonatot tartalmaz.A BORAMID fülcsepp tisztítja és fenntartja a külső hallójáratok átjárhatóságát, regenerálja és beforrasztja a hegeket. Használható a külső fülben lévő szennyeződések eltávolítására, továbbá a száraz hegek és a fülzsír maradványainak eltávolítás..
2.650 Ft
Nettó ár:2.650 Ft
Model: SAJAT1016919
Puhító oldat, elősegíti a külső hallójárat irritációinak - mint gombafertőzés, ekcéma, bőrgyulladás stb. - kezelését.Alkalmazás: Naponta 2-szer 3-4 csepp adagolandó, illetve az orvos u..
2.790 Ft
Nettó ár:2.790 Ft
Model: SAJAT1032830
Enyhíti a fájdalmat, a bőrpírt és a viszketést. A külső hallójárat gyulladása esetén alkalmazható.JellemzőkA fájdalom elleni fülspray a külső hallójárat panaszainak (pl. kül..
2.909 Ft
Nettó ár:2.909 Ft
Model: SAJAT1023342
Csökkenti a fájdalmat, a külső hallójárat kipirosodását és viszketését.A külső hallójárat gyulladásainál alkalmazható.Az alkalmazás módja:Fülbe cseppentéshez.Adagolás:A fülcseppet alkalmazás előtt kézbe fogva melegítse testhőmérsékletűre.Amennyiben az orvos vagy a gyógyszerész másként nem javasolja,..
3.099 Ft
Nettó ár:3.099 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)