Menü
Your Cart
Ünnepi nyitvatartás: 10.23-án, 10.24-én és 10.25-én 08:00 - 20:00 óráig.

Fülfájás

Fülfájást leggyakrabban a külső-, vagy a középfül gyulladása okoz, de fülzsírdugó, huzatban való tartózkodás, allergiás nátha szövődményei miatt is kialakulhat.

A fülfájás rendkívül gyakori a kisgyermekeknél, de időnként a felnőtteknél is előfordulhat. A fülfájáshoz gyakran társul más betegség is, például felső légúti megbetegedések, de sokszor a fogfájás sugárzik ki a fülekbe is.

A néhány nap alatt nem múló, vagy erősödő fülfájás esetén fontos az alapos kivizsgálás.

A recept nélkül kapható nem-szteroid gyulladáscsökkentő készítményekkel enyhíteni lehet a fájdalmat és a különböző fülcseppek is hatásosak lehetnek, ha tudjuk, mi okozza a fülfájást.

Model: SAJAT1014346
Ismert hatású növényi olajokat, és a fájdalomcsökkentő összetevőt tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antimikrobás hatása segítséget nyújthat kisebb gyulladások esetén, főként a kezdeti stádiumban. Jellemzés: A külső fül hiányos higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához v..
2.816 Ft
Nettó ár:2.816 Ft
Model: SAJAT1018147
Bórsavat, glicerint és fűzfakéreg kivonatot tartalmaz. A BORAMID fülcsepp tisztítja és fenntartja a külső hallójáratok átjárhatóságát, regenerálja és beforrasztja a hegeket. Használható a külső fülben lévő szennyeződések eltávolítására, továbbá a száraz hegek és a fülzsír maradványainak eltávolítás..
1.190 Ft
Nettó ár:1.190 Ft
Model: SAJAT1016919
A CUE fülcsepp olyan gombaölő és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a külső hallójárat irritációjával járó elváltozások kezelését. Elősegíti a külső hallójárat irritációinak- mint gombafertőzés, ekcéma, bőrgyulladás, stb.-kezelését...
1.985 Ft
Nettó ár:1.985 Ft
Model: SAJAT1023342
Csökkenti a fájdalmat, a külső hallójárat kipirosodását és viszketését.A külső hallójárat gyulladásainál alkalmazható.Az alkalmazás módja:Fülbe cseppentéshez.Adagolás:A fülcseppet alkalmazás előtt kézbe fogva melegítse testhőmérsékletűre.Amennyiben az orvos vagy a gyógyszerész másként nem javasolja,..
2.273 Ft
Nettó ár:2.273 Ft
Model: SAJAT1003208
Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású fülcsepp. Kizárólag külsőleg használható! Bizonyos fajta fülgyulladások okozta fájdalom helyi kezelésére, ép dobhártya mellett: -pangásos heveny középfülgyulladás, -vírusos influenza okozta fülgyulladás esetén, -légnyomásbántalom okozta fülgyulladás...
2.292 Ft
Nettó ár:2.292 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)