Menü
Your Cart

BIO-C-CINK TABLETTA PHARMANORD - 60 X

BIO-C-CINK TABLETTA PHARMANORD - 60 X
BIO-C-CINK TABLETTA PHARMANORD - 60 X
A Bio-C-Cink egy kellemes ízű szopogató tabletta, amely szerves kötésű, jól felszívódó cinket és természetes C-vitamint tartalmaz, Acerola cseresznye kivonat formájában.

A szopogató tabletták biztosítják az aktív összetevők gyors felszívódását a nyálkahártyán keresztül, a szájüregben és a torokban.

Rövid ideig (7-10 nap), nagy mennyiségben bevitt Bio-C-Cink különösen hasznos lehet, az egészségi állapottól függően.

Adagolás: 1-4 tabletta naponta.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
2.730 Ft
Nettó ár: 2.730 Ft
  • Készlet: Elérhető
  • Model: SAJAT1004807
  • Kiszerelés: 60 X
  • Egységár: 45,50 Ft/db
Bio-C-Cink




Szerves kötésű cinket tartalmaz.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
Narancs ízű szopogató tabletták.
Normális sav/bázis egyensúly fenntartásához
Acerola-ból nyert C-vitamin kivonatot tartalmaz


Tápanyagok 1 tablettában:








C-vitamin 15,0 mg 25% RDA*
Cink 2,5 mg 17% RDA*


Tápanyagok 4 tablettában:








C-vitamin 60,0 mg 100% RDA*
Cink 10 mg 68% RDA*

Élesztő- és gluténmentes.

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.





Termékjellemzők





Adagolás: 1-4 tabletta naponta.
Tárolás: szobahőmérsékleten.

Figyelmeztetések:
- az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne
lépje túl
- az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti
a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet
- a termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.



Összetevők:
hordozók:
laktit, glicerin, magnézium-sztearát
acerola-kivonat
narancs-aroma
cink-glukonát




Bio-C-Cink
A Bio-C-Cink egy kellemes ízű szopogató tabletta, mely szerves kötésű, jól felszívódó cinket és természetes C-vitamint tartalmaz, Acerola cseresznye kivonat formájában. A szopogató tabletták biztosítják az aktív összetevők gyors felszívódását a nyálkahártyán keresztül, a szájüregben és a torokban. Rövid ideig( 7-10 nap), nagy mennyiségben bevitt Bio-C-Cink különösen hasznos lehet,az egészségi állapottól függően.


Mi a Cink?
A cink nélkülözhetetlen ásványi anyag és nyomelem, mely elsősorban a sejtekben található meg, kisebb mértékben pedig a celluláris folyadékban. Például a vörösvérsejtek és fehérvérsejtek jelentős mértékű cinket tartalmaznak. A rézzel együtt fontos alkotórésze az antioxidáns enzimnek, a szuperoxid-dizmutáznak (SOD).

A cinknek számos különböző funkciója van a szervezetben, és közel 200 különféle enzimet támogat, belértve azokat is, melyek a tápanyagok lebontásához szükségesek, és azokat, melyek fontosak a genetikai kódolás szempontjából. A cink legfontosabb funkciói a következők:
Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez
Szerepet játszik a normális DNS-szintézisben és a sejtosztódásban
Hozzájárul a DNS, fehérjék, és lipidek védelméhez az oxidatív károsodásokkal szemben.
Hozzájárul a normális A vitamin anyagcseréhez
Hozzájárul a normális sav-bázis egyensúly fenntartásához


A cink kis mennyiségben nem mérgező. Hosszú távú túlzott cink bevitele (10-30 szor több RDA) rézhiányt okozhat.

A cinkhiány és a túlzott cinkbevitel egyaránt zavart okozhat az immunrendszer működésében.

Az egyidejűleg bevitt cink és vas negatívan befolyásolja a cink felszívódását.
Nagymennyiségű kálcium bevitele szintén csökkentheti a szervezet által felvett cink mennyiségét.

Mi a C-vitamin?
A C-vitamin egy vízoldékony vitamin, amely az aszkorbinsav nevet kapta felfedezésekor. Ez a kifejezés arra utal, hogy ez egy sav, mely megakadályozza a skorbut kialakulását. A C-vitaminnak számos fontos funkciója van a szervezetben:
Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez
Védi a sejteket az oxidatív károsodásokkal szemben
Hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
Hozzájárul a normális energia-anyagcseréhez
Hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez
Hozzájárul a szervezet károsodott E-vitaminjainak regenerálásához





Mi az Acerola?
Az Acerola egy nagy (2-3cm) cseresznye-szerű, csonthéjas gyümölcs, melyet Dél Amerikában és a Karib-térségben termesztenek. Az Acerolának számos különböző fajtája létezik. A vadon termő gyümölcs kissé savanykás, de a Bio-C-Cink ennek a finomított változatát tartalmazza. Az Acerola C-vitamin tartalma nagyon magas, 1500-3000mg 100 grammonként. Ezzel szemben 100gramm narancs körülbelül 40-50mg C-vitamint tartalmaz.