Menü
Your Cart

TASECTAN 250MG POR ELVA - 20X

TASECTAN 250MG POR  ELVA - 20X
TASECTAN 250MG POR ELVA - 20X

A tasectan egy orvostechnikai eszköz, ami a bélfal élettani funkciójának a helyreállítására szolgál.

Speciális összetétele kezeli és csökkenti a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteit, mint pl. a hasi feszülést és a gyakori székelést.

Hatását 12 órán belül fejti ki.

A készítményt alkotó zselatin-tannát nem alakul át a gyomorban és a nyálkahártyát védő filmet létrehozva csökkenti a hasmenéses epizódok gyakoriságát és tartamát.

Az orvostechnikai eszköz felnőttek számára kapszula, gyermekgyógyászati alkalmazásra pedig por alakban kerül forgalomba.

Összetétel: zselatin-tannát.

Adagolás:

3 év alatti gyermekek: 1 tasak 6 óránként a tünetek megszűnéséig.

3 és 14 év közötti gyermekek: 1 vagy 2 tasak 6 óránként a tünetek megszűnéséig.

A tasak tartalmát étellel vagy kis mennyiségű tejjel, gyümölcslével vagy vízzel jól össze kell keverni és azonnal be kell venni.

Figyelmeztetések:

A készítmény használata előtt orvossal történő konzultáció nem szükséges.

Azonban súlyos vagy tartósan fennálló tünetek előfordulásakor – különösen 3 éves kor alatti gyermekek és idősek esetében – az orvossal történő konzultáció tanácsolt.

3 éves kor alatti gyermekek hasmenése esetén, főként egyéb tünetek fennállásakor a gyermekorvossal történő egyeztetés ajánlott.

Bőséges folyadékbevitel és az általános hasmenés kezelésére szolgáló diétás szabályok betartása javasolt. (Szájon át történő folyadék-pótlás)

Bár mellékhatások nem ismertek, a készítmény alkalmazása terhesség és szoptatás első hónapjai során nem javasolt. A készítmény alkalmazása előtt minden esetben konzultáljon orvossal.

Forduljon orvoshoz, ha a bélfal irritáció vagy a hasmenés nem szűnik meg.

A csomagoláson található lejárati dátumot követően ne használja az orvostechnikai eszközt.

Ne vegye be a kapszulát, ha a buborékfólia nyitott vagy sérült, illetve a port, ha a tasak nyitott vagy sérült. Szobahőmérsékleten, hőtől védve tárolandó. Nem fagyasztható.

Az orvostechnikai eszköz gyermekektől elzárva tartandó.

Ellenjavallatok és mellékhatások:

Zselatin tannát vagy a készítmény egyéb összetevőjével szembeni ismert túlérzékenység esetén a TASECTAN® alkalmazása ellenjavallt.

Csomagolás:

20 db 250 mg-os tasak (gyermekgyógyászati alkalmazásra).

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
3.879 Ft
Nettó ár: 3.879 Ft
  • Készlet: Elérhető
  • Model: SAJAT1024931
  • Kiszerelés: 20X
  • Egységár: 193,95 Ft/db

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. A kép csak illusztráció.