Menü
Your Cart

NIPPES BŐRKEMÉNYEDÉS GYALU 72 - 1X

NIPPES BŐRKEMÉNYEDÉS GYALU 72 - 1X
NIPPES BŐRKEMÉNYEDÉS GYALU 72 - 1X

A Nippes termékekről röviden

Manikűr, pedikűr

Kezeink gyakran kerülhetnek a figyelem középpontjába, amikor eszközként, barátságos üdvözléshez, vagy kommunikációhoz használjuk azokat. A gondozott kezek a kiegyensúlyozott lélek tükrei. A Nippes széles skáláját kínálja a kiváló minőségű manikűreszközöknek - pl. zafír és üveg körömreszelők, ollók, csipeszek, fogók stb. – amelyeket, mint minden Nippes terméket, kézzel készítenek Solingenben.

Aki megfelelően ápolja a kezeit, annak érdemes ugyanezt tennie a lábaival is. A Nippes széles skáláját kínálja a kiváló minőségű pedikűr eszközöknek is.

Ollók (manikűr, pedikűr, háztartás, egészségügy, szabás-varrás stb.)

A Nippes ollók legfőbb jellemzői: a funkcionalitás és az ergonómia. Ez azt jelenti, hogy minden Nippes olló éles, kézzel köszörült és ideálisan használható a megfelelő célra. A kézben tökéletesen illeszkednek, nem okozzák a kéz elfáradását. Mielőtt elhagynák a műhelyet – ahogyan egyébként minden más Nippes termék is – nagyon komoly minőség-ellenőrzésen esnek át.

Csipeszek (kozmetika, egészségügy stb.)

A szemöldökszedéstől, a bosszantó kullancsok eltávolításáig a Nippes csipeszek számos egyéb felhasználási célra készülnek. Különböző modellek kaphatók, amelyek több méretben és különféle anyagokból készülnek. Minden egyes darab kiváló minőségű.

Fogók (pedikűr, egészségügy stb.)

A Nippes fogói a régmúlt hagyományait és a kiváló minőséget hordozzák magukban. Ezek a kézműves munkával előállított termékek mindig is a legjobb, igen értékes solingeni acélból készültek.

Rozsdamentes ("rostfrei") eszközök (egészségügy, manikűr, pedikűr stb.)

Hol tartana ma az orvostudomány rozsdamentes alapanyagokból készült eszközök nélkül, amelyek minden követelménynek megfelelnek, ami az ideális higiéniát, biztonságot és tartósságot illeti? 

A Nippes rozsdamentes eszközei a kéz- és körömápoló szakemberek által támasztott legmagasabb szintű elvárásokat is teljesítik. Élvezze ön is ezt a szakmai színvonalat a saját otthonában.

Manikűrkészletek

A Nippes manikűrkészletei a klasszikus manikűreszközök teljes skáláját kínálják az ismert, magas solingeni minőségben. Valódi bőrből készített tárolótokba csomagolva ezek a készletek sokáig szolgálják tulajdonosaikat.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
1.886 Ft
Nettó ár: 1.886 Ft
  • Készlet: Elérhető
  • Model: SAJAT1022399
  • Kiszerelés: 1X
  • Egységár: 1886,00 Ft/db