Menü
Your Cart

LACTOFEEL HÜVELYGÉL - 7 X 5 ML

LACTOFEEL HÜVELYGÉL - 7 X 5 ML
LACTOFEEL HÜVELYGÉL - 7 X 5 ML

A Lactofeel gyors és hatásos segítséget nyújt a leggyakrabban előforduló hüvelyfertőzés, hüvelygyulladás, a bakteriális vaginózis gyógyításában, és segít a betegség újbóli kialakulásának megelőzésében.

E hüvelyfertőzés jellemző tünetei a rendellenes szürkésfehér folyás (hüvelyfolyás), amelyet sokszor zavaró szag és kellemetlen, diszkomfort érzés kísér.

A normál pH és hüvelyflóra helyreállításával:

- kezeli és megelőzi a bakteriális vaginózist

- semlegesíti a hüvely rendellenes szagát

- gyorsan enyhíti a kellemetlen érzést a hüvelyben és a rendellenes folyást

Klinikailag igazolt hatás!

Várandósság és szoptatás ideje alatt is biztonsággal alkalmazható.

A Lactofeel hüvelygél egy orvostechnikai eszköz – CE0344; gyógyászati segédeszköz.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
4.899 Ft
Nettó ár: 4.899 Ft
  • Készlet: Elérhető
  • Model: SAJAT1015221
  • Kiszerelés: 7X5 ML
  • Egységár: 699,86 Ft/db
Lactofeel
hüvelyfolyás, hüvelyfertőzés kezelésére
Rendellenes folyás? Zavaró szag? Kellemetlen érzés? Nincs egyedül ezekkel a tünetekkel.
Természetes körülmények között a hüvelyben különböző típusú baktériumok élnek. Normál esetben a tejsav-baktériumok vannak jelen a legnagyobb számban. A tejsav-baktériumok tejsavat termelnek, amely a hüvely normál, alacsony pH-értékének fenntartásáért felel, és ezáltal véd a fertőzéssel szemben. Ha a tejsav-baktériumok száma lecsökken, a pH-szint megemelkedik, akkor szaporodnak el a „káros” baktériumok. Ennek az állapotnak az orvosi neve a bakteriális vaginózis (BV). A BV fő tünetei: a rendellenes folyás, a zavaró szag és a kellemetlen érzés a hüvelyben. A BV a hüvely igen gyakori betegsége. A BV-t számos tényező okozhatja, beleértve a hosszan tartó menstruációt, a gyakori irrigálást, az intim higiéniás szerek használatát és a szexuális érintkezést. Az antibiotikum-kezelések és a méhen belüli eszközök (spirál) szintén befolyásolhatják a hüvelyben kialakult egyensúlyt.
A Lactofeel hüvelygél kezeli a BV-t, és megakadályozza annak kiújulását
A Lactofeel hüvelygél tejsavat tartalmaz, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. Glikogént is tartalmaz, amely tápanyagul szolgál a tejsavbaktériumok számára. A normál pH és a tápanyagok segítségével a védelmező tejsav-baktériumok elszaporodnak, és a hüvely természetes egyensúlya helyreáll, hatékonyan enyhítve a rendellenes folyást, a kellemetlen érzést, továbbá megakadályozza a hüvely kínos szagának visszatérését.
Mikor kell a Lactofeel hüvelygélt használni?
A Lactofeel hüvelygél megszünteti a rendellenes folyást, a hüvely kínos szagát, a kellemetlen érzést, és visszaállítja a hüvely pHértékét a normál szintre.
A Lactofeel hüvelygél arra is használható, hogy fenntartsuk a hüvely normál pH-értéket, és megakadályozzuk a BV kiújulását.
Kezelés
A BV kezelése, a kellemetlen szag, a rendellenes folyás, a kellemetlen érzés megszüntetése: napi 1 tubus 7 napig
Fenntartás és megelőzés
A természetes pH-egyensúly fenntartásához, és a tünetek kiújulásának megelőzéséhez: 1-2 tubus hetente
A pH-szint fenntartásához antibiotikum-kezelés során: napi 1 tubus a kezelés végén, 4-5 napig
Ha a tünetek kiújulását tapasztalja a menstruációja környékén: napi 1 tubus a menstruáció végén, 1-2 napig
A BV kezelés és megelőző, fenntartó terápia eredményességéről a patikákban megvásárolható „Ujházy Kenetdiagnosztika” segítségével, az Ön által vett kenetből végzett vizsgálat révén is meggyőződhet (www.ujhazy.hu/mikroszkop.htm).

A Lactofeel hüvelygélt könnyű használni
A kupakot le kell csavarni, majd a tubus egész nyakát be kell illeszteni a hüvelybe. Nyomja ki a tubus tartalmát. Távolítsa el a tubust a hüvelyből, miközben nyomva tartja, majd dobja el. A Lactofeel hüvelygélt legjobb lefekvéskor használni. Tanácsos tisztasági betétet használni, mivel gyakran észlelhető enyhe szivárgás. Ez nem azt jelenti, hogy a kezelés sikertelen volt.
A Lactofeel hüvelygélt klinikailag tesztelték
A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Lactofeel hüvelygél készítmény biztonságos, hatékonyan helyreállítja, és fenntartja a hüvely pH-egyensúlyát.
A Lactofeel hüvelygél használata biztonságos
A Lactofeel hüvelygél higiénikus, egyszer-használatos tubusokban van. Használható a várandósság alatt és a menstruáció idején is, azonban keresse fel orvosát, ha úgy gondolja, hogy a terhessége alatt hüvelyfertőzése van. Ha hüvelyi gombafertőzése van, vagy a hüvelyhám sérült, akkor a Lactofeel hüvelygél használata okozhat szúró fájdalmat. Ez azonban csak átmeneti jellegű.
Mikor kell orvoshoz fordulni?
Keresse fel orvosát, ha tünetei súlyosbodnak, ha fájdalmat érez, ha a kellemetlen érzés nem szűnik, ha folyása véres, vagy ha folyása a menopauza alatt jelentkezik. Forduljon orvoshoz, ha a terhessége alatt úgy gondolja, hogy hüvelyfertőzése van. Ha azt tapasztalja, hogy a tünetei nem enyhülnek a Lactofeel hüvelygél előírás szerinti használata után sem, akkor további tanácsért forduljon orvosához.
Mikor nem szabad használni a Lactofeel hüvelygélt?
Kerülje a Lactofeel hüvelygél használatát, ha teherbe szeretne esni, mivel a gélnek alacsony a pH-ja, s ez a közeg kevésbé megfelelő a sperma számára. Ne használja fogamzásgátló szerként.
Használható-e várandósság alatt?
Igen, a Lactofeel várandósság alatt is biztonsággal alkalmazható, de ha a várandósság alatt BV gyanúja merül fel, haladéktalanul forduljon nőgyógyászához.
Használható-e szoptatás alatt?
Igen, a Lactofeel biztonságosan alkalmazható szoptatás alatt is.
Lactofeel hüvelygél egy orvostechnikai eszköz – CE 0344; gyógyászati segédeszköz.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
LadeePharma Kft. (13722779-2-41) | 1036 Budapest, Lajos u. 48-66. E. épület | Telefon: +36 1 275 0338; +36 1 275 0343 | Fax: +36 1 275 3219 | info@ladeepharma.hu