Menü
Your Cart

Vérnyomásmérők

A magasvérnyomás-betegség diagnózisának felállításában, valamint a kezelés hatékonyságának felmérésében is segíthet az otthoni vérnyomásmérés. 

A vérnyomás függ a testhelyzettől, a napszaktól, az érzelmi állapottól, a fizikai aktivitástól és a mérést befolyásolja a kar vastagsága és a mandzsetta mérete. Otthoni használatra digitális készülékeket használunk leggyakrabban.  

A teljesen automata vérnyomásmérőknél a mandzsetta felpumpálása egy gombnyomásra elindul, míg a félautomata készülékeknél saját magunknak kell azt elvégeznünk. Aszerint, hogy a mérést mely testrészünkön végezzük el, léteznek felkarra, csuklóra, sőt ujjra helyezhető modellek is. 

Általánosságban elmondható, hogy a felkaros vérnyomásmérők a legmegbízhatóbbak, ezek adják a legpontosabb eredményeket. 

Csuklós készülék azok számára ajánlott, akik nem kapnak megfelelő méretű mandzsettát. A kifejezetten túlsúlyos egyéneknél kedvezőbb a használatuk, mivel a csukló átmérőjét a túlsúly kevésbé befolyásolja. 

Érdemes a mért adatokat egy naplóban vezetni. Ez segíti, hogy a kezelőorvos is láthassa a vérnyomás értékeket és ha kell, módosíthassa a terápiát.

Modell: SAJAT1026218
Tech Evo automata digitális vérnyomásmérő felkaros modell WHO által bevizsgált és jóváhagyott, egyszerű kezelhetőség, tökéletes minőség A Master-Aid Tech Evo automata digitális vérnyomá..
20.498 Ft
Nettó ár:20.498 Ft
Modell: SAJAT1026950
Egyszerű, de megbízható kompakt automata felkaros vérnyomásmérő + Hálózati adapterA Little Doctor LD3a automata vérnyomásmérő egy költséghatékony kompakt modell.- A Fuzzy algoritmus – egy a mért adatokat feldolgozó algoritmus, ami lehetővé teszi az emberi szív jellemzőinek figyelembevételét, ami nag..
16.461 Ft
Nettó ár:16.461 Ft
Modell: SAJAT1007522
Automata, formatervezett, digitális, felkaron működő vérnyomásmérő, minden tulajdonsággal rendelkezik a kényelmes, gyors és pontos vérnyomásméréshez...
16.754 Ft
Nettó ár:16.754 Ft
Modell: SAJAT1025831
Csuklós vérnyomásmérő a gyors és egyszerű vérnyomásmérésért A mért értékek könnyen leolvashatók a nagy kijelzőnek köszönhetően.  - Érzékeli és jelzi a sz&i..
14.850 Ft
Nettó ár:14.850 Ft
Modell: SAJAT1025810
Felkaros automata vérnyomásmérő Pontosan mér a szívritmuszavarokban szenvedő betegek esetében is. Orvosilag pontos mérés a szabadalmaztatott DUO SENSOR technológiának köszönhetően - Teljesen automata felkari v&e..
23.920 Ft
Nettó ár:23.920 Ft
Modell: SAJAT1007531
Teljesen automata vérnyomásmérő, vérnyomás,- pulzus,- és pulzusnyomás méréshez.A termék jellemzői:- A felfújható mandzsettának köszönhetően kellemesen rövid és gyengéd mérés- Bőrbarát, univerzális mandzsetta az egész család számára, a normál karmérettől egészen a nagyobb karvastagságig (23-43 cm-es ..
16.246 Ft
Nettó ár:16.246 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)