Menü
Your Cart

URIAGE AGE LIFT NESZESSZER 2023 NORMÁL-KOMBINÁLT BŐRRE - 40+15ML

URIAGE AGE LIFT NESZESSZER 2023 NORMÁL-KOMBINÁLT BŐRRE - 40+15ML
URIAGE AGE LIFT NESZESSZER 2023 NORMÁL-KOMBINÁLT BŐRRE - 40+15ML

Csomag tartalma:
AGE LIFT Ránctalanító & Feszesítő FLUIDE 40 ml

AGE LIFT Szemránckrém 15 ml

+ Ajándék Kerényi Virág Neszesszer + 20.000 Ft értékű Kerényi Virág kupon
+ URIAGE kupon -20% kedvezmény 2 db termék vásárlása esetén

URIAGE AGE LIFT RÁNCTALANÍTÓ ÉS FESZESÍTŐ NAPPALI FLUID NORMÁL ÉS KOMBINÁLT BŐRRE 40 ml

Ráncok és feszességvesztés ellen.
Simítja a ráncokat, feszesíti és hidratálja a bőrt. Uriage termálvízzel ápolja a bőrt.

Különleges összetevője az Uriage termálvíz, a Francia Alpok termálvize. Ez az egyedülálló víz 75 év alatt szivárog át a kőzetrétegeken és válik kivételesen gazdaggá ásványi anyagokban, nyomelemekben és antioxidánsokban. Tiszta és természetes, tudományosan bizonyítottan megerősíti a bőr barriert, hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt. Ezért is nevezik a bőr vizének. Az Uriage Termál Központban 200 éve használt jótékony termálvíz beépül minden Uriage termékbe, hogy nap mint nap védje a bőrt, még a legérzékenyebbet is.
Ez a könnyű ránctalanító és feszesítő fluid segít korrigálni a bőröregedés látható jeleit, a ráncokat, a feszességvesztést és a fáradt megjelenést, továbbá véd a károsító, a bőr korai öregedését okozó napi agresszióktól.
Használatával a ráncok és finom vonalak láthatóan simulnak, a bőr puhábbá és feszesebbé válik. Az arcbőr mattabb, felszíne simább, textúrája finomabb, az arc kontúrjai jobban definiáltak lesznek. Az arcbőr visszanyeri vitalitását és tartós hidratáltságát.
Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatásuk számos vizsgálattal igazolt.

URIAGE AGE LIFT SZEMRÁNCKRÉM 15 ml

Minden bőrtípusra, a legérzékenyebbre is. Ráncok, feszességvesztés, táskák és sötét karikák ellen. Simítja a ráncokat, feszesíti és hidratálja a bőrt.

Különleges összetevője az Uriage termálvíz, amely kivételesen gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben és antioxidánsokban. Tiszta és természetes, tudományosan bizonyítottan megerősíti a bőr barriert, hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt.
Ez a ránctalanító és feszesítő szemránckrémkrém segít korrigálni a bőröregedés látható jeleit, a ráncokat, a feszességvesztést és a fáradt megjelenést. Használatával a ráncok és finom vonalak láthatóan simulnak, a szemkörnyék bőre simábbá és hidratáltabbá válik. A puffadtság és sötét karikák megjelenése csökken, a szemkörnyék pihentebbnek tűnik. Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
16.990 Ft
Nettó ár: 16.990 Ft
  • Készlet: Elérhető
  • Model: SAJAT1032473
  • Kiszerelés: 40+15ML
  • Egységár: 308,91 Ft/ml