Menü
Your Cart

Kígyó Webpatika blog

27 Oct Téli kozmetikumok, amelyekből érdemes betárazni
PGy 0 226
Rohamosan közelednek a hideg, téli hónapok, amelyek nemcsak szervezetünk, hanem bőrünk egészségét is próbára teszik. Érdemes időben beszerezni olyan különböző kozmetikai termékeket, melyek segíthetnek átvészelni ezt az időszakot, így bőrünket sem éri váratlanul egy hirtelen lehűlés. Ehhez hoztunk most Nektek egy kis segítséget.Kezdjük a sort a legk..
15 Oct Ez történik, ha túl sok húst fogyasztasz
PGy 0 151
Egy 2020-as felmérés szerint a világ népességének 92%-a fogyaszt napi szinten valamilyen húsfélét, annak ellenére, hogy egyre több helyen hívják fel az emberek figyelmét a húsmentes diétára. Azt már több tanulmány is bebizonyította, hogy a jelenlegi világszintű húsfogyasztás rendkívül káros a környezetünkre, de emellett az sem elhanyagolható, hogy ..
22 Sep Méregtelenítés a nyári hónapok után
PGy 0 210
Üdv újra itthon! Jót nyaraltál? Túl sok olyan dolgot tettél, amit már bánsz kicsit? Nem csak a fényvédelemre gondolunk, beszélnünk kell a mozgáshiányról, az össze-vissza evés és ivás mértékletességi, illetve minőségi következményeiről. Mit szólnál egy jó kis méregtelenítő kúrához? Ez arról szól, hogy kiürítjük a szervezetben egy bizonyos idő alatt ..
20 Sep Gyógynövények kontra mesterséges hatóanyagok
PGy 0 68
Ha egy vegyületet mesterségesen állítottak elő, azt sokan veszélyesnek vélik. Ha természetes eredetű molekuláról, netán egy növényi kivonatról van szó, akkor azt gyakran enyhe hatásúnak, mellékhatásmentesnek gondolják. Pedig a helyzet ennél bonyolultabb, ráadásul a természetes és szintetikus anyagok közötti határvonal sokszor elmosódik.Már az sem e..
01 Sep Becsöngettek! – így védekezz a bacikkal szemben
PGy 0 275
Gyerekek milliói szerte az országban az ősz beköszöntével egybekötve, szeptember 1-én megkezdik az iskolát. Jönnek a mozgalmas sulis hetek, de azt sokan nem is sejtik, hogy a tanintézeti oktatás mellett, a másodlagos tevékenységeik során a baktériumok és mikroorganizmusok támadásainak is ki vannak téve. A mikrobák elkerülése sajnos szinte lehetetle..
25 Aug A nők egészsége – tippek az intimhigiéniához
PGy 0 578
A nők intim részei jóval fogékonyabbak a fertőzésekre. Miért? Mert a bőr itt finomabb, a közeg pedig természeténél fogva meleg és nedves, így ideális táptalaj a baktériumok szaporodásához. Persze nem kell túlaggódni: testünk tudja, hogyan védekezzen, de nem nehéz néha a kedvére tenni sem, hogy ezzel további segítséget nyújtsunk neki. Összegyűjtöttü..
09 Aug Gyakori nyári bőrproblémák és kezelésük
PGy 0 235
Mind imádjuk a felhőtlen nyári kikapcsolódást, a gondtalan szórakozás és szabadság könnyed érzését. Ilyenkor egyszerűen semmi rossz nem történhet velünk – vagy mégis? Bizony van egy szervünk, amit a perzselő hőségben fokozottan érnek a megpróbáltatások. A napsugárzás, a meleg levegő és a fokozott verejtékezés kemény erőpróba elé állítja bőrünket, í..
26 Jul Ezért igyál sok vizet nyáron
PGy 0 283
A víz életünk szerves része. Mégsem fordítunk rá kellő figyelmet, hogy megfelelő mennyiséget fogyasszunk naponta, pedig elengedhetetlen a szervezetünk működéséhez. Sokan nem is sejtjük, hogy egészségünk, és így szépségünk milyen szinten függvénye a folyadékbevitelnek, amit az időjárás, az éghajlat és a páratartalom is jelentősen befolyásol. Nyilván..
13 Jul Nyári bőrápolási kisokos
PGy 0 304
A nyári meleg hónapok minden évben megterhelik bőrünket. A perzselő hőség, az intenzív napsütés, az UV-sugárzás, a klóros medence- vagy éppen a tengervíz, illetve a páratartalom mind olyan tényezők, amik nem kímélik a testünket borító szöveteket. Szárítanak, elveszik a bőr természetes fényét, olykor gyulladást is okoznak. Hogy elkerüld ezeket a pro..
25 Jun Ezeket a gyógyszereket, vitaminokat és táplálékkiegészítőket vidd magaddal a nyaralásra
PGy 0 397
Szerencsére egyre inkább visszatér az élet a rendes kerékvágásába: a járványhelyzet csillapodása megengedi, hogy újra utazásokat, nyaralásokat tervezgessünk. Lehet ez belföldi vagy külföldi, mindkettőre igaz, hogy az induláshoz ajánlott egy átgondoltan összeállított patikacsomag, amely segíthet az otthonunktól távol történő kellemetlenségek esetén...
07 Jun „Napozó kisokos” – így napozz tudatosan
PGy 0 398
Nem sok pihentetőbb érzés létezik, mint kifeküdni egy kényelmes nyugágyba, és a bőrünkön érezni a napsugarak simogató melegét. Ráadásul a napbarnított, bronzos bőr okán még vékonyabbnak is érezzük magunkat, így kétségtelen, hogy könnyen megfeledkezünk róla, milyen árat fizethetünk, ha túl sok napsütésnek tesszük ki a bőrünket óvintézkedések nélkül...
31 May Mire figyeljünk a gyermekvitaminok kiválasztásánál?
PGy 0 306
Nem túlzás, ha azt mondjuk, a gyermekeknek készített vitaminok megfelelő kiválasztása a legfontosabb az étrend-kiegészítők világában. A kicsiknek speciális összetételű termékekre van szükségük a megfelelő fejlődés érdekében, ezt csakis körültekintő szülői hozzáállással lehet számukra biztosítani. Mutatjuk, mire kell figyelni!A gyermekek egészséges ..
Mutasd 1 tól 12 -ig 65 (6 oldalakat)