Menü
Your Cart

Kígyó Webpatika blog

26 Jul Ezért igyál sok vizet nyáron
PGy 0 87
A víz életünk szerves része. Mégsem fordítunk rá kellő figyelmet, hogy megfelelő mennyiséget fogyasszunk naponta, pedig elengedhetetlen a szervezetünk működéséhez. Sokan nem is sejtjük, hogy egészségünk, és így szépségünk milyen szinten függvénye a folyadékbevitelnek, amit az időjárás, az éghajlat és a páratartalom is jelentősen befolyásol. Nyilván..
13 Jul Nyári bőrápolási kisokos
PGy 0 169
A nyári meleg hónapok minden évben megterhelik bőrünket. A perzselő hőség, az intenzív napsütés, az UV-sugárzás, a klóros medence- vagy éppen a tengervíz, illetve a páratartalom mind olyan tényezők, amik nem kímélik a testünket borító szöveteket. Szárítanak, elveszik a bőr természetes fényét, olykor gyulladást is okoznak. Hogy elkerüld ezeket a pro..
25 Jun Ezeket a gyógyszereket, vitaminokat és táplálékkiegészítőket vidd magaddal a nyaralásra
PGy 0 216
Szerencsére egyre inkább visszatér az élet a rendes kerékvágásába: a járványhelyzet csillapodása megengedi, hogy újra utazásokat, nyaralásokat tervezgessünk. Lehet ez belföldi vagy külföldi, mindkettőre igaz, hogy az induláshoz ajánlott egy átgondoltan összeállított patikacsomag, amely segíthet az otthonunktól távol történő kellemetlenségek esetén...
07 Jun „Napozó kisokos” – így napozz tudatosan
PGy 0 320
Nem sok pihentetőbb érzés létezik, mint kifeküdni egy kényelmes nyugágyba, és a bőrünkön érezni a napsugarak simogató melegét. Ráadásul a napbarnított, bronzos bőr okán még vékonyabbnak is érezzük magunkat, így kétségtelen, hogy könnyen megfeledkezünk róla, milyen árat fizethetünk, ha túl sok napsütésnek tesszük ki a bőrünket óvintézkedések nélkül...
31 May Mire figyeljünk a gyermekvitaminok kiválasztásánál?
PGy 0 220
Nem túlzás, ha azt mondjuk, a gyermekeknek készített vitaminok megfelelő kiválasztása a legfontosabb az étrend-kiegészítők világában. A kicsiknek speciális összetételű termékekre van szükségük a megfelelő fejlődés érdekében, ezt csakis körültekintő szülői hozzáállással lehet számukra biztosítani. Mutatjuk, mire kell figyelni!A gyermekek egészséges ..
15 May Ezért fontos a férfi kozmetikumok használata
PGy 0 370
A férfiak általánosságban kevesebbet törődnek a bőrükkel, mint a nők, pedig ugyanolyan fontos lenne ez számukra is. A bőrápolás, a hidratálás és a fényvédelem elhanyagolása problémákhoz vezethet, valamint meg kell említenünk a borotválkozást, ami külön kihívást jelent az arcbőr számára. Érdemes elhinni: a férfi kozmetikumok használata igenis fontos..
27 Apr Ezekből a vitaminokból valószínűleg nem szedsz eleget
PGy 0 338
Négy vitamin, amelyek kevésbé ismertek, mégis fontosak, hogy egészséges maradj.A szervezetünk napi vitaminszükségletét rendkívül fontos kielégíteni – hogy ez mekkora, azt rengeteg részlet befolyásolja, ilyen az életkorunk, a nemünk és az életvitelünk. A vitaminok bevitele elsősorban a megfelelő táplálkozással lehetséges, de ha ez nem elegendő, oda ..
15 Apr Négy tipp az eredményesebb fogyókúrához
PGy 0 283
Kétféle ember létezik: az egyik most is fogyókúrázik, a másik fejben azt tervezi, mikor kezd bele a diétába. Ez persze egy kicsit túlzás, de az biztos, hogy a tökéletes testsúly elérése a többség számára fontos szempont a mindennapok során. Ha nem tudod, hogyan kezdj bele, ajánlunk négy népszerű tippet, amik másoknak már beváltak. Ezek nem csodamód..
30 Mar Mit kell tudni a homeopátiás gyógyszerekről?
PGy 0 330
A homeopátia, mint gyógymód elfogadottsága változó: van, aki hisz benne, míg más teljes mértékben elutasítja ezt a megközelítést. A szervezet áthangolására, harmonizálására építő gyógyítással kapcsolatban akadnak kérdőjelek, mi ezekre igyekeztünk most választ adni.Mi az a homeopátia?A homeopátiát a legegyszerűbb megfogalmazással alternatív gyógymód..
17 Mar Öt jótékony hatású gyógytea, amelynek minden otthonban lennie kell.
PGy 0 591
A gyógyteák jótékony hatásai évezredek óta ismertek. A természetes gyógynövények egyre népszerűbbek, a megfelelően megválasztott és szakszerűen elkészített teák pedig tökéletesen alkalmasak a betegségek megelőzésére, illetve a tünetek enyhítésére. Gyógyteából éppen ezért rengeteg típus létezik – mi most kiválasztottunk ötöt, amelyeknek szerintünk m..
25 Feb Ezért jön jól, ha van otthon vérnyomásmérő.
PGy 0 305
A vérnyomásmérő okos kis szerkezet, amely az otthonunkban képes azonnali információval szolgálni, ha magasvérnyomás-betegségre gyanakszunk, vagy annak tüneteit vesszük észre magunkon. Semmiképp sem helyettesíti az orvosi ellátást és a gyógyszeres kezelést, ám a prevenciós szerepét tekintve kiváló kiegészítő az egészség megőrzéséhez.A magas vérnyomá..
11 Feb Hogyan válasszunk a babakozmetikumok közül?
PGy 0 273
A baba bőre vékonyabb, különösen érzékeny, ezt tudja minden szülő és nagyszülő. Éppen ezért fontos, hogy csakis olyan hatások érjék, amelyekre jól reagál a csöppség, ez igaz a ruhák esetében az anyagukra és a mosószerre, bőrápolásnál pedig a babakozmetikumokra. Már a legkisebbek bőrének is szüksége van az ápolásra, de nem mindegy, milyen szerekkel ..
Mutasd 1 tól 12 -ig 58 (5 oldalakat)