Menü
Your Cart

Kedves Betegeink, Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kígyó Patika a veszélyhelyzet ideje alatt is minden nap 08:00 – 20:00 óra között nyitva tart.

Kígyó Webpatika blog RSS Feed

27 Apr Ezekből a vitaminokból valószínűleg nem szedsz eleget
PGy 0 184
Négy vitamin, amelyek kevésbé ismertek, mégis fontosak, hogy egészséges maradj.A szervezetünk napi vitaminszükségletét rendkívül fontos kielégíteni – hogy ez mekkora, azt rengeteg részlet befolyásolja, ilyen az életkorunk, a nemünk és az életvitelünk. A vitaminok bevitele elsősorban a megfelelő táplálkozással lehetséges, de ha ez nem elegendő, oda ..
15 Apr Négy tipp az eredményesebb fogyókúrához
PGy 0 185
Kétféle ember létezik: az egyik most is fogyókúrázik, a másik fejben azt tervezi, mikor kezd bele a diétába. Ez persze egy kicsit túlzás, de az biztos, hogy a tökéletes testsúly elérése a többség számára fontos szempont a mindennapok során. Ha nem tudod, hogyan kezdj bele, ajánlunk négy népszerű tippet, amik másoknak már beváltak. Ezek nem csodamód..
30 Mar Mit kell tudni a homeopátiás gyógyszerekről?
PGy 0 248
A homeopátia, mint gyógymód elfogadottsága változó: van, aki hisz benne, míg más teljes mértékben elutasítja ezt a megközelítést. A szervezet áthangolására, harmonizálására építő gyógyítással kapcsolatban akadnak kérdőjelek, mi ezekre igyekeztünk most választ adni.Mi az a homeopátia?A homeopátiát a legegyszerűbb megfogalmazással alternatív gyógymód..
17 Mar Öt jótékony hatású gyógytea, amelynek minden otthonban lennie kell.
PGy 0 378
A gyógyteák jótékony hatásai évezredek óta ismertek. A természetes gyógynövények egyre népszerűbbek, a megfelelően megválasztott és szakszerűen elkészített teák pedig tökéletesen alkalmasak a betegségek megelőzésére, illetve a tünetek enyhítésére. Gyógyteából éppen ezért rengeteg típus létezik – mi most kiválasztottunk ötöt, amelyeknek szerintünk m..
25 Feb Ezért jön jól, ha van otthon vérnyomásmérő.
PGy 0 219
A vérnyomásmérő okos kis szerkezet, amely az otthonunkban képes azonnali információval szolgálni, ha magasvérnyomás-betegségre gyanakszunk, vagy annak tüneteit vesszük észre magunkon. Semmiképp sem helyettesíti az orvosi ellátást és a gyógyszeres kezelést, ám a prevenciós szerepét tekintve kiváló kiegészítő az egészség megőrzéséhez.A magas vérnyomá..
11 Feb Hogyan válasszunk a babakozmetikumok közül?
PGy 0 242
A baba bőre vékonyabb, különösen érzékeny, ezt tudja minden szülő és nagyszülő. Éppen ezért fontos, hogy csakis olyan hatások érjék, amelyekre jól reagál a csöppség, ez igaz a ruhák esetében az anyagukra és a mosószerre, bőrápolásnál pedig a babakozmetikumokra. Már a legkisebbek bőrének is szüksége van az ápolásra, de nem mindegy, milyen szerekkel ..
29 Jan Nehezen megy a fogyás? Mutatunk négy természetes készítményt, ami megkönnyíti a dolgod!
PGy 0 214
Az újévi fogadalmak jelentős része vonatkozik a fogyásra. A lendület az első hetekben megvan, aztán jönnek a nehézségek, segítség nélkül pedig a többség feladja a küzdelmet. Van azonban megoldás: azok a természetes készítmények, amelyek segítenek véghezvinni az elhatározást, támogatják a súlyvesztést és a test egészségét. Ezek közül mutatunk be nég..
19 Jan Hogyan alakítsunk ki egészséges szokásokat?
PGy 0 252
Az egészséges életmód megteremtéséhez a mindennapok szokásain keresztül vezet az út. Ha változtatni akarunk a ritmusunkon, az csak átgondoltan, kitartással érhető el. A megfelelő táplálkozás, a sportos életmód és az elegendő pihenés összehangolása tervezés kérdése, amelyben alaposnak kell lenni. Ebben segítünk néhány tanáccsal.„Szeretnék egészséges..
02 Jan Nem mindig elég a napsütés, avagy ezt teszi velünk a D-vitamin hiánya.
PGy 0 424
Szervezetünk számára a D-vitamin fontos összetevő. Jó hír, hogy mindössze napsütésre van szükség, hogy a testünk megtermelje a szükséges mennyiséget, ám így is kialakulhat hiány, ami további súlyos problémákhoz vezethet. Összeszedtük ennek okait és okozatait, valamint azt is, hogyan pótolható a szervezet számára a megfelelő mennyiség.Mit kell tudni..
16 Dec Hogyan ápoljam tudatosan a hajamat, a bőrömet és a körmeimet?
PGy 0 311
A haj, a bőr, valamint a köröm ápoltságának megőrzéséhez a legfontosabb az egészséges táplálkozás, ám léteznek komplex készítmények is, amelyek képesek mindhárom területet ellátni a megfelelő vitaminokkal és tápanyagokkal. Télen a legfontosabb, hogy mindhárom területet védjük a sejteket megviselő extrém hideggel szemben.A haj egészsége belülről fak..
26 Nov Öt gyakori téli betegség – tippeket adunk a megelőzéshez.
PGy 0 362
Itt a tél: reggelente már csípős fagy fogadja a meleg otthonból dolgozni és iskolába induló embereket. A hideg idő beálltával több olyan betegség fenyeget, amely leginkább a téli hónapokhoz köthető. Ezek megelőzéséért tudatos hozzáállással sokat tehetünk.1. Megfázás, meghűlés, náthaA fenti három kifejezés nem ugyanazt a betegséget jelöli, ám elég r..
11 Nov Miért hasznos a táplálékkiegészítők használata?
PGy 0 442
A táplálékkiegészítők segítenek a szervezetnek pótolni a nem megfelelő étkezés miatt kimaradt vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Vigyázni kell azonban, mert az ellenőrizetlen termékekkel ártunk magunknak.A legfontosabb, amit tudni kell a táplálékkiegészítőkről, más néven étrend-kiegészítőkről, hogy nem minősülnek gyógyszernek. Ettől függ..
Mutasd 1 tól 12 -ig 52 (5 oldalakat)