Az újévi fogadalmak jelentős része vonatkozik a fogyásra. A lendület az első hetekben megvan, aztán jönnek a nehézségek, segítség nélkül pedig a többség feladja a küzdelmet. Van azonban megoldás: azok a természetes készítmények, amelyek segítenek véghezvinni az elhatározást, támogatják a súlyvesztést és a test egészségét. Ezek közül mutatunk be négyet, amelyek egyaránt kaphatók patikánk fogyókúrás termékei között.

1. Pharmanord Bio-Króm Dia tabletta

A króm fontos hatóanyag a fogyókúra során. Elősegíti a cukormolekulák eljutását a sejtekbe, ezzel szerepet játszik a normál vércukorszint fenntartásában. Ez az éhségérzet szabályozása miatt elengedhetetlen, de a króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében is. A tablettában szerves króm található, ami magasabb hatékonysággal és jobb felszívódással rendelkezik a szervetlenhez képest. A Bio-Króm Dia kiváló felszívódású készítmény, amely természetesen nem váltja ki az egészséges életmódot, a helyes táplálkozást és a mozgást, de segíti a felesleges kilók elleni harcot. Napi egy szem elegendő, hogy stabil vércukorszint alakuljon ki, ami csökkenti az édességek utáni sóvárgást. Hatalmas könnyítés ez olyankor, amikor éhségünkben zavartan keresgélünk a konyhaszekrényben…

2. BioCo L-karnitin kapszula

A kapszulában szintén van szerves kötésű króm, emellett L-karnitint is tartalmaz. Tökéletes a diétás étrend kiegészítésére, segít a kívánt testsúly elérésében. Az L-karnitin egyszerre zsírégető, energianövelő és antioxidáns, hangulatjavító és kognitív hatásfokozó, nem csoda, ha a testedzés világában kiemelkedő a népszerűsége. A BioCo L-karnitin kapszula szedése összefügg a mozgással: azt megelőzően egy-két órával ajánlott bevenni. Naponta két szem javasolt, ezt átlépni felesleges, mert nem jár fokozott hatékonysággal, így nem is ajánlott.

3. Dr. Chen Oolong zsíroldó tea

A kapszulákról váltsunk a teákra, amelyekből többfélét találni kínálatunkban, mi most a Dr. Chen Oolong zsíroldó tea előnyeit részletezzük. Hagyományos kínai megoldásról van szó, a keleti orvostudomány tapasztalataira épül a termék. Egy zöldteáról beszélünk, ami speciális eljárással készül, ezáltal kellemes és intenzív aromaanyagokat tartalmaz. Az összetevők között ott sorakozik az oolong tea, a lótuszmag és az útifű, ezek egyesével is jótékony hatással vannak testünkre. A teázás a fogyókúra kiváló kiegészítője, hisz a szertartásszerű tevékenység az egészséges életmód tiszteletével párosul, így testünk megtisztításában fontos szerepe van.

4. Fatbond testsúlycsökkentő kapszula

Kalóriamegkötő, étvágycsökkentő, nassolásgátló, fogyasztó, bélflóra-helyreállító – ezeket sorolják fel a Fatbond kapszulájának leírásában. A testsúlycsökkentőkkel kapcsolatban megosztott a társadalom, sokan tartanak ezektől, jogosan, hiszen rengeteg egészségre káros szert találni a piacon. A Fatbond megoldása nem tartozik ezek közé: klinikailag bizonyított hatásával segít az ideális testsúly elérésében, megtartásában. Teljesen természetes készítmény, száz százalékban növényi rostkomplexből áll. Megköti a cukrok és zsírok jelentős részét, ezáltal csökkenti a bevitt táplálék kalóriaértékét. Gyorsítja az anyagcserét, aktiválja a jótékony, fogyasztó emésztőflórát. Egyszerre maximum harminc napon át ajánlott alkalmazni, naponta kétszer három kapszula bevétele mellett. Cukor-, glutén- és laktózmentes, vegán, illetve tartósítószert sem tartalmaz. Nem ajánlott a használata a 16 éven aluliak számára, valamint terhesség vagy szoptatás időszakában, de a répára, almára és zabra allergiásnak sem ez lesz a jó megoldás. A cukorbetegeknek javasolt a szedéséről egyeztetni a kezelőorvossal.